Äärimmäisen harvinainen tapaus: Kananmunan sisältä paljastui hämmentävä yllätys

kananmuna
Kuvan kananmunat eivät liity tapaukseen. Shutterstock

Brittipariskunta ei ollut uskoa silmiään rikottuaan kananmunan pannulle.

Isossa-Britanniassa koettiin kummastuksen hetkiä kesken kananmunan paistamisen.

Kananmunan sisältä paljastui toinen kananmuna

Jane Keast oli aikeissa paistaa suurikokoisen kananmunan tavalliseen tapaan, kunnes tapahtui kummia. Yksittäisen kananmunan sisältä keltuaisen ja valkuaisen lisäksi pannulle valahti toinen, hyvin pienikokoinen kananmuna.

Pian Janen aviomies saapui keittiöön ihmettelemään löydöstä, eikä ollut aluksi uskoa silmiään. Pientilaa pyörittävä Chris Keast kertoo kiinnittäneensä jo noukkimisvaiheessa huomiota erityisen suurikokoiseen kananmunaan.

– En ollut koskaan aikaisemmin nähnyt mitään vastaavaa, Chris kertoi The Mirrorille.

– Kun keräsin munia yhtenä iltana, kiinnitin huomiota siihen, että joukossa oli yksi aika iso kananmuna. Luulin, että sen sisällä olisi kaksi keltuaista, Chris totesi.

Pariskunta rikkoi mielenkiinnosta pienemmänkin kananmunan ja sen sisällä oli ainoastaan valkuainen, ei keltuaista lainkaan. Asiantuntijoiden mukaan kyse on äärimmäisen harvinaisesta luonnonoikusta, jonka todennäköisyys voi kasvaa silloin, kun kana säikähtää jotain todella paljon.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!