Äärimmäisen harvinainen tapaus: Kananmunan sisältä paljastui hämmentävä yllätys

kananmuna
Kuvan kananmunat eivät liity tapaukseen. Shutterstock

Brittipariskunta ei ollut uskoa silmiään rikottuaan kananmunan pannulle.

Isossa-Britanniassa koettiin kummastuksen hetkiä kesken kananmunan paistamisen.

Kananmunan sisältä paljastui toinen kananmuna

Jane Keast oli aikeissa paistaa suurikokoisen kananmunan tavalliseen tapaan, kunnes tapahtui kummia. Yksittäisen kananmunan sisältä keltuaisen ja valkuaisen lisäksi pannulle valahti toinen, hyvin pienikokoinen kananmuna.

Pian Janen aviomies saapui keittiöön ihmettelemään löydöstä, eikä ollut aluksi uskoa silmiään. Pientilaa pyörittävä Chris Keast kertoo kiinnittäneensä jo noukkimisvaiheessa huomiota erityisen suurikokoiseen kananmunaan.

– En ollut koskaan aikaisemmin nähnyt mitään vastaavaa, Chris kertoi The Mirrorille.

– Kun keräsin munia yhtenä iltana, kiinnitin huomiota siihen, että joukossa oli yksi aika iso kananmuna. Luulin, että sen sisällä olisi kaksi keltuaista, Chris totesi.

Pariskunta rikkoi mielenkiinnosta pienemmänkin kananmunan ja sen sisällä oli ainoastaan valkuainen, ei keltuaista lainkaan. Asiantuntijoiden mukaan kyse on äärimmäisen harvinaisesta luonnonoikusta, jonka todennäköisyys voi kasvaa silloin, kun kana säikähtää jotain todella paljon.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja