12 tapaa hyödyntää kurpitsaa ruoanlaitossa – katso herkulliset reseptit!
Syksy on kurpitsojen aikaa. Poimi vinkit siihen, kuinka erilaisia kurpitsoja voi hyödyntää monipuolisesti ruoanlaitossa!
Ruokabloggaaja Jani Kinnunen on kurpitsojen ystävä. Vuosien saatossa hän on kokeillut jos jonkinlaisia erilaisia kurpitsareseptejä, joissa pääosaa ovat näytelleet erilaiset kurpitsalaadut myskikurpitsoista kesäkurpitsoihin.
Hyödynnä syksyn sesonkiraaka-aineita ja kokeile rohkeasti Kinnusen reseptejä:
Lähde: Sivumaku-blogi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti