12 tapaa hyödyntää kurpitsaa ruoanlaitossa – katso herkulliset reseptit!

kesakurpitsaranskalaiset
Kesäkurpitsa taipuu herkullisiksi ranskalaisiksi. Jani Kinnunen / Sivumaku

Syksy on kurpitsojen aikaa. Poimi vinkit siihen, kuinka erilaisia kurpitsoja voi hyödyntää monipuolisesti ruoanlaitossa!

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen on kurpitsojen ystävä. Vuosien saatossa hän on kokeillut jos jonkinlaisia erilaisia kurpitsareseptejä, joissa pääosaa ovat näytelleet erilaiset kurpitsalaadut myskikurpitsoista kesäkurpitsoihin.

Hyödynnä syksyn sesonkiraaka-aineita ja kokeile rohkeasti Kinnusen reseptejä:

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja