10 minuutin pannupizzasta somehitti – tähän herkkuun et tarvitse taikinaa!

pizza2
Kuvakaappaus: Facebook Shutterstock

Jos pizzanhimo iskee, mutta aikaa ei ole taikinan tekemiseen ja kohottamiseen, on pannulla paistettava perunasta tehtävä pikapizza harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. 

Miltä kuulostaisi kymmenessä minuutissa valmistuva pizza ilmakuivatulla kinkulla, sienillä ja mozzarellalla? Kokeile helppoa perunapizzaa, joka paistuu pannulla hetkessä valmiiksi. 

Pizzaa varten tarvitset vain yhden suuren perunan, tomaattikastiketta, herkkusieniä, mozzarellaa, kananmunan ja ilmakuivattua kinkkua. 

Aloita viipaloimalla peruna ohuiksi siivuiksi. Kuumenna paistinpannu ja lisää sille öljyä. Aseta perunat lomittain pannulle videon ohjeen mukaisesti ja anna paistua viiden minuutin ajan. Lisää sen jälkeen täytteet perunoiden päälle ja kypsennä vielä toiset viisi minuuttia. Herkullinen perunapizza on valmis! Katso tarkat ohjeet videolta. 


Lähde: Tastemade

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!