Zyskowicz MTV:lle: Helsingin kantakaupungissa ei tule olla mahdollisuutta asua, jos asuu veronmaksajien vahvasti tukemana

Zyskowicz MTV:lle: Helsingin kantakaupungissa ei tule olla mahdollisuutta asua, jos asuu veronmaksajien vahvasti tukemana 23:34
Zyskowicz MTV:lle: Helsingin kantakaupungissa ei tule olla mahdollisuutta asua, jos asuu veronmaksajien vahvasti tukemana.

Kokoomuksen Ben Zyskowicz ja vihreiden Sofia Virta ottivat yhteen MTV:n Asian ytimessä -ohjelmassa hallituksen kaavailemista asumistukileikkauksista.

Zyskowiczin mukaan henkilöllä ei tule olla mahdollisuutta asua Helsingin kantakaupungissa, jos hän asuu veronmaksajien vahvasti tukemana.

Voit katsoa väittelyn yllä olevalta videolta.

Hekan vuokrankorotukset uhkaavat iskeä monen pienituloisen kukkaroon 0:39
"Ruokajonossakin on pitänyt käydä hakemassa ruokaa. Olen suoraan sanottuna peloissani", sanoo sairaanhoitaja Angelika Kolberg.

Katso koko haastattelu tästä:

 

Liian kallis kaupunki 6:02

Juttua korjattu 28.9.2023 kello 11.37: Jutun videosta puuttui kohta, johon otsikossa ja tekstissä viitataan. Video on nyt korjattu oikealla. Lisäksi muokattu otsikko muodosta "Zyskowicz: Jos asut veronmaksajien vahvasti tukemana, sinulla ei ole oikeutta asua Helsingin kantakaupungissa" muotoon "Zyskowicz MTV:lle: Helsingin kantakaupungissa ei tule olla mahdollisuutta asua, jos asuu veronmaksajien vahvasti tukemana".

Lue myös:

    Uusimmat