Zelenskyi avautuu niukasta perhearjestaan – näkee harvoin 9-vuotiasta poikaansa: "Tilanne on vaikea, koska hän tarvitsee isäänsä"

Zelenskyi kertoo koskettavasti 9-vuotiasta pojastaan: "Tilanne on vaikea, koska hän tarvitsee isäänsä" 2:29
Näin Zelenskyi kommentoi poikansa kaipuuta tuoreessa dokumentissa.

Volodymyr Zelenskyi avautuu perhe-elämästään uutuusdokumentissa.

Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi kertoo brittidokumentissa Sodan keskellä: Bear Grylls tapaa presidentti Zelenskyin, kuinka mahdotonta on elää perhearkea sodan keskellä. 

– Ehdin silloin tällöin viettää 4–6 tuntia heidän kanssaan. Se on vaikeaa pojalleni hänen iässään, yhdeksänvuotiaana, pohtii Zelenskyi.

– Tilanne on pojalleni vaikea, koska hän tarvitsee isäänsä. Nyt meillä ei ole tarpeeksi lämpimiä hetkiä. 

Juontaja-toimittaja Bear Grylls kysyy, kuinka Zelenskyi selittää tilanteen pojalleen.

– Hän on sotilasunivormussa. Hän rakastaa sitä. Hän on aina valmis. Sota on muuttanut kansaamme ja lapsiamme, vastaa Zelenskyi. 

Volodymyr Zelenskyi, 45, tapasi tulevan vaimonsa Olena Zelenskan, kun kummatkin olivat vasta 17-vuotiaita.

– Rakastamme toisiamme. Vaimoni on paras ystäväni.

Zelenska ei innostunut miehensä presidenttiehdokkuudesta, koska aavisti sen vaikuttavan kielteisesti perhe-elämään. Mutta ei Zelenskakaan voinut mitenkään arvata, että presidenttiyttä enemmän elämää sotkisikin Venäjän hyökkäyssota.

Katso koskettava haastattelu Zelenskyin perheestä videolta!

MTV Katsomossa nähtävillä olevassa dokumentissa seurataan brittiseikkailija Bear Gryllsin riskialtista kolmen päivän matkaa syvälle Ukrainan sotavyöhykkeelle. Samalla reissulla Bear tapaa presidentti Volodymyr Zelenskyin epämuodollisella kävelyretkellä Kiovassa. Pääsemme näkemään, millaista presidentin elämä on parrasvalojen ulkopuolella Ukrainan synkän talven aikana.

Lue myös:

    Uusimmat