Yrttiahventa 28.8.2001

Toim. Petri Kolmonen

Yrttiahventa 2:lle

4 pienehköä nyljettyä ahventa
1 rkl kuivattuja yrttejä
2 rkl öljyä
20 g voita
vehnäjauhoja leivitykseen
5 dl kalalientä
suolaa

1. Ripottele yrtit nyljettyjen ahvenien pintaan ja painele ne kiinni kalojen pintaan.
2. Lämmitä pannu tai kattila ja lisää voi ja öljy.
3. Kun voi alkaa sulaa, lisää jauhotetut ahvenet.
4. Kaada pienissä erissä kalaliemi ja pyörittele kaloja liemessä.
5. Anna ahventen hautua kastikkeessa 10 min ja tarkista suola.

Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja