Mainos

Yrttiahventa 28.8.2001

Toim. Petri Kolmonen

Yrttiahventa 2:lle

4 pienehköä nyljettyä ahventa
1 rkl kuivattuja yrttejä
2 rkl öljyä
20 g voita
vehnäjauhoja leivitykseen
5 dl kalalientä
suolaa

1. Ripottele yrtit nyljettyjen ahvenien pintaan ja painele ne kiinni kalojen pintaan.
2. Lämmitä pannu tai kattila ja lisää voi ja öljy.
3. Kun voi alkaa sulaa, lisää jauhotetut ahvenet.
4. Kaada pienissä erissä kalaliemi ja pyörittele kaloja liemessä.
5. Anna ahventen hautua kastikkeessa 10 min ja tarkista suola.

Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.