Ylöjärvellä ammuttiin useita laukauksia mahdollisessa välienselvittelyssä – poliisi on suorittanut kiinniottoja

1:22
Video: Silminnäkijä kuvasi Ylöjärven asein käydyn laukausten vaihdon.

Sisä-Suomen poliisi tiedotti aiemmin tänään, että Ylöjärvellä on käynnissä poliisitehtävä, johon osallistui useita partioita. 

Poliisi sai noin kello 17.30. Ilmoituksen, että Ylöjärvellä Kirkonseudulla sijaitsevalla parkkipaikalla oli ammuttu useita laukauksia.

Ampumavälikohtaukseen liittyneet henkilöt olivat ehtineet poistua paikalta useilla ajoneuvoilla ennen poliisin saapumista. 

Poliisi kertoi noin seitsemän aikaan illalla jatkavansa paikan päällä teknistä tutkintaa sekä tapahtumien kulun selvittämistä. Poliisi tiedotti tuolloin, että partiot alkavat poistua vähitellen paikalta.

Poliisi ei vielä tuolloin tavoittanut epäiltyjä.

Kahdeksan aikaan illalla poliisi tiedotti tehneensä tapaukseen liittyen kiinniottoja ja heidän osuuttaan tapahtumiin tutkitaan. 

Tapahtumapaikalla havaittujen jälkien perusteella poliisilla on syytä epäillä, että välikohtauksen seurauksena on syntynyt henkilövahinkoja. Tällä hetkellä poliisi ei kuitenkaan ole tavoittanut mahdollista uhria eikä kukaan ole ilmoittanut saaneensa vammoja. Poliisi epäilee, että kyseessä on ollut useamman henkilön välienselvittelytilanne. 

Tilanteesta ei aiheutunut vaaraa sivullisille.

Uutista päivitetty 18.32: lisätty tieto useista laukauksista.

Uutista päivitetty 19.15: Lisätty tieto, että poliisi jatkaa teknistä tutkintaa eikä epäiltyä ole toistaiseksi tavoitettu.

Uutista päivitetty 20.05: Lisätty tieto kiinniotoista

Päivitetty kauttaaltaan 22.19.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja