Yllätyspäätös! Real Madrid -tähti Toni Kroos palaa Saksan maajoukkueeseen

Real Madridin tähtipelaaja Toni Kroos, 34, tekee paluun Saksan maajoukkueeseen.

Kroos ehti jo kertaalleen lopettaa maajoukkueuransa kesän 2021 EM-kisojen päätteeksi. Nyt kolmen sivussa vietetyn vuoden jälkeen Kroos kuitenkin palaa takaisin Saksan riveihin.

– Pelaan Saksassa jälleen maaliskuusta eteenpäin. Miksi? En tiedä. Koska valmentaja pyysi minua, koska halusin ja koska olen varma, että pystymme EM-kisoissa parempaan kuin monet tällä hetkellä ajattelevat, Kroos kirjoittaa Instagram-tilillään.

Saksa isännöi kesän EM-kisoja, joten on täysin luonnollista, että päävalmentaja Julian Nagelsmann haluaa parhaat miehet jalkeille kotikisoihin.

Kroos on pelannut Saksan maajoukkueessa 106 ottelua ja juhlinut maajoukkueessa maailmanmestaruutta vuonna 2014. Kroos on edustanut maataan kolmissa EM-kisoissa ja kolmissa MM-kisoissa.

Keskikentän moottorina operoiva Kroos pelaa kymmenettä kauttaan Real Madridissa ja on yhä yksi joukkueensa tärkeimmistä pelaajista.

Kroos tuo Saksan maajoukkueeseen voittamisen kulttuuria, sillä MM-kullan lisäksi hänen palkintokaapistaan löytyy peräti viisi Mestarien liigan mestaruutta, kolme Bundesliigan mestaruutta ja kolme La Ligan mestaruutta.

Lue myös:

    Uusimmat