Yllätysnimi näyttelijäjoukossa – Sara Chafakilla rooli Pako-tähtien elokuvassa

Suomessa asuvan prinssi Rami Jaber Al Husseinin johdolla Oulussa kuvatun Fate-elokuvan näyttelijäkaartia tähdittää suomalainen ex-missi.

Taannoin Oulussa kuvatun Fate-elokuvan kuvaukset jatkuvat Yhdysvalloissa Los Angelesissa 22. helmikuuta. Elokuva saa ensi-iltansa huhtikuun lopulla.

Näyttelijäjoukossa nähdään Rami Jaber Al Husseinin lisäksi myös toinen kotimainen nimi, entinen Miss Suomi Sara Chafak. Jaber julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa Chafakin kanssa.

– Olen erittäin iloinen ja innoissani yhteistyöstä Sara Chafakin kanssa, Jaber kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Vuoden 2012 Miss Suomi -kisan voittanut Chafak näyttelee elokuvassa Rami Jaberin näyttelemän päähenkilö Enzon ex-vaimoa Aminahia.

– Olen todella onnellinen ja innoissani päästessäni mukaan näin tiukkaan ryhmään. Edessä on monta pitkää ja hikistä työpäivää huippuammattilaisten kanssa, joita olen jo pitkään seurannut tv-ruudun ja elokuvien välityksellä, Chafak toteaa tiedotteessa.

– Kokemusta ja oppia kertyy varmasti rutkasti, mutta aion silti nauttia täysillä kyydistä.

Rami Jaber kehuu Chafakia monilahjakkaaksi.

– Sara Chafak on monilahjakas nuori nainen, joka vasta etsii ja kokeilee rajojaan. Minusta tuntuu kuitenkin siltä, että hän yllättää meidät kaikki roolisuorituksellaan, Jaber toteaa.

– Tukea ja kannustusta ei tule puuttumaan, sillä ryhmämme on ehtinyt hitsautua hyvin yhteen ja kokeneiden tähtien avulla
jokainen meistä saa yllättäviä suorituksia itsestään irti.

Fatea kuvaillaan tiedotteessa toimintapainotteiseksi draamaelokuvaksi. Elokuvaa tähdittävät muun muassa Pako-sarjasta tutut Amaury Nolasco ja Robert Knepper.

Katso alta videot Jaberin kultaisesta autosta sekä Oulussa näyttävistä toteutetuista kuvauksista!

Prinssi Rami Jaberin kullattu Mercedes-Benz S 63 AMG 0:21

Oululaisprinssin leffan räjähtävät kuvaukset 0:02

Lue myös:

    Uusimmat