Yllätyshäät – menivätkö Blake Lively ja Ryan Reynolds salaa naimisiin?

Vuoden verran toisiaan tapaillut näyttelijät Blake Lively ja Ryan Reynolds ovat People-lehden mukaan avioituneet sunnuntaina 9. syyskuuta 2012.

Gossip Girl -tähti Blake Lively ja näyttelijä Ryan Reynolds ovat menneet naimisiin, uutisoi People-lehti. Lähde vahvistaa lehdelle parin astelleen alttarille sunnuntai-iltana 9. syyskuuta Charlestonin kaupungin lähellä Yhdysvalloissa.

Vihkiseremonia järjestettiin valkoisessa teltassa Boone Hall-plantaasilla. Livelyn hyvä ystävä, Florence and the Machine -yhtyeen Floerence Welch esitti tilaisuudessa kolme laulua ja sen lisäksi musiikista vastasi DJ.

People-lehti vahvistaa hääkakun tulleen Virginiasta. Myös Livelyn äidin ja siskon on bongattu pyörivän kaupungissa ja lähde kertoo heidän syöneen aiemmin viime viikolla illallista Charlestonissa Bette Midlerin kanssa.

Livelyn ja Reynoldsin edustajat eivät kommentoineet asiaa. Green Lantern -elokuvan kuvauksissa tavannut pari on ostanut aiemmin tänä vuonna yhteisen asunnon Bedfordista, New Yorkista. Avioliitto on Livelyn ensimmäinen. Reynolds on ollut aiemmin naimisissa näyttelijä Scarlett Johanssonin kanssa. Pari erosi vuonna 2010 kahden avioliittovuoden jälkeen.

AVA

Lähde: People.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja