Yllättävät iskupaikat – lue vinkit kesäheilan löytämiseen!

Etsitkö elämäsi miestä, mutta miehiä ei näy mailla halmeillakaan? Askdanandjennifer.com listasi parhaat paikat, jossa unelmien mies voi tulla vastaan.

Unelmien miestä ei kannata metsästää mistä tahansa. Askdanandjennifer.comin mukaan paras paikka tavata se oikea on kuntosali tai urheilubaari. Potentiaalisen kumppanin voi löytää muualtakin, kun pitää silmät auki ja mielen avoimena.

Nainen neuvoo: Näin löydät miehen

Askdananjennifer.com-sivusto kysyi naisen ja miehen mielipidettä paikoista, joista on helpointa löytää se oikea. Naisen mielestä paras paikka tavata se oikea on kuntosali. Myös urheilubaari, kirjasto ja ystävät voivat olla avain onneen.

Kuntosali

Kuntosali on hauska paikka tavata miehiä. Se osoittaa miehelle myös selkeästi, että pidät huolta itsestäsi. Yhteinen harrastus lisää mahdollisuuksiasi tavata ihastuksesi kohde useasti. Ehkäpä hän käy juuri samalla spinningtunnilla, tai tykkää juosta juoksumatolla, kuten sinäkin. Flirttaile siis rohkeasti!

Urheilubaari

Urheilubaarit eroavat tavallisista juottoloista, sillä viinan kanssa läträäminen ei ole penkkiurheilijoille pääasia. Jalkapallon katsomisen ohessa miehillä on kenties aikaa myös flirttailla.

Kirjasto

Jos olet fiksujen miesten perään, valitse kirjasto. Internetin aikakaudella on mukavaa tavata mies paikassa, jossa voi vaalia kirjallista kulttuuria.

Ystävät

Hyvillä tyypeillä on yleensä hyviä ystäviä. Mikä parasta, ystävien kautta voit tavata unelmiesi miehen, eikä se taatusti maksa mitään. Paras tapa tavata se oikea, on olla hyvä tyyppi itsekin. Ole siis rohkeasti oma itsesi ja se oikea tulee taatusti kohdallesi.

Mies neuvoo: Näin löydät naisen

Miehen listan kärkipäähän nousi niin ikään kuntosali. Silmät kannattaa pitää auki myös urheilubaarissa, kaupassa, kurssilla ja netissä.

Kuntosali ja urheilubaari

Kuntosali ja urheilubaari ovat oikeat lihamarkkinat. Pukeudu kuntosalille parhaimpiisi, niin onnistut takuulla. Urheilubaareissa sen oikean tapaaminen on vielä helpompaa. Pukeudu tiukkoihin farkkuihin, tilaa olutta ja odota. Miehet ympäröivät sinut hetkessä.

Rautakauppa/ruokakauppa

Kauppojen kodintarvikeosastot ovat oivia paikkoja tutustua vastakkaiseen sukupuoleen. Työkaluosastolla ei liiku paljon naisia, joten voit kysyä rohkeasti apua miehiltä. Avun kysymistä kannattaa kokeilla missä tahansa kaupassa, esimerkiksi ruokaostoksilla.

Kurssit

Erilaiset kurssit sopivat miehenmetsästykseen hienosti. Valitse kurssi sen mukaan, missä voisit kuvitella unelmiesi miehenkin käyvän. Nyt sinulla on hyvä syy päästä juttusille kiinnostavan tyypin kanssa. Parhaimmassa tapauksessa pääsette vaikkapa yhteiseen pienryhmään.

Deittisivustot

Internetissä toimivat deittisivustot ovat mahtavia. Netissä pyörii toki kaikenlaista porukkaa, mutta muista, että voit aina valita, kenen kanssa menet treffeille. Jos yrität riittävästi, löydät kyllä lopulta potentiaalisen ehdokkaan.

MTV3/Helmi

Lähde: askdanandjennifer.com

Kuvat: Shutterstock/Yuri Arcurs, Martin Allinger, Dean Mitchell

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja