Mainos

Yllättävä piikki Google-hauissa: Tähän kysymykseen naiset etsivät nyt vastausta

Google-haut paljastavat, että moni parisuhde on päättymässä todennäköisesti pian eroon.

Onko kumppanisi käyttäytynyt oudosti viime aikoina? Onko hän ollut etäinen tai tiuskinut paljon? Onko hän osoittanut hellyyttä? Tunnetko, että hän on lipumassa pois?

Jos vastaukset edellämainittuihin kysymyksiin eivät ole järin mairittelevia, et välttämättä ole kovin väärässä, jos epäilet kumppanisi suunnittelevan ulospääsyään suhteestanne. Vuosi 2017 ei ehkä ole kaukana, mutta vielä on pari päivää aikaa tunkea vuodelle 2016 lisää siihen niin paljon liitettyä sydänsurua ja surkeutta.

Max Benwell -niminen Twitter-käyttäjä kiinnitti nimittäin huomiota siihen, että 27. joulukuuta Google-haut kysymyksellä "Pitäisikö minun erota poikaystävästäni?" kohosivat pilviin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Pitäisikö minun erota tyttöystävästäni?" -kysymyksessä ei ole havaittavissa samanlaista piikkiä, vaan sen käyrä näyttää tasaisemmalta.

Miehet kartalla tilanteesta?

Huvittavaa kyllä Benwell havaitsi myös, että Google-haut kysymyksellä "Rakastaako tyttöystäväni minua?" kasvoivat myös samana päivänä. Vaikuttaisikin siltä, että miehet todella ovat havainneet tyttöystävänsä etääntyneen itsestään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Joshua Zitser -niminen Twitter-käyttäjä kiteyttikin kaiken oleellisen todetessaan, että: "Jos sinun täyttää googlata tuo kysymys, ei todennäköisesti mene kovin hyvin, vai mitä?".

Lähde: Mirror, Twitter

***

3:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.