Yllättävä käänne – Italiaan siirtynyt suomalaishyökkääjä joutui heti vaihtamaan maisemaa

Suomalaishyökkääjä Eetu Vertainen siirtyy MTV Urheilun tietojen mukaan lainalle kreikkalaisen Athens Kallithean riveihin vain reilu viikko sen jälkeen kun hän allekirjoitti sopimuksensa Serie C:ssä pelaavan Triestinan kanssa.

Vertainen, 24, siirtyi Italiaan maan siirtoikkunan viimeisenä päivänä 1. syyskuuta. Italian jalkapalloliitto ei kuitenkaan saanut rekisteröityä entistä Linfield-tähteä ajallaan Triestinan kirjoille, estäen häntä edustamasta uutta seuraansa ennen tammikuun siirtoikkunan aukeamista.

Odottamattoman käänteen valossa Vertainen on nyt suorittamassa lyhyen lainasiirron Ateenaan päästäkseen pelaamaan. Lainasopimus seuran kanssa ulottuu tammikuuhun saakka, jolloin Vertainen palaa Triestinaan, missä hänen sopimuksensa ulottuu vuoteen 2025. Lainasiirto oli mahdollinen, sillä Kreikassa kesän siirtoikkuna sulkeutuu vasta tänään maanantaina.

Kallithea on yksi Kreikan toiseksi korkeimman sarjatason parhaista seuroista. Muodikkaista peliasuistaan ja trendikkäästä brändistään maailmalla tunnettu ateenalaisjoukkue jäi viime kaudella vain pisteen päähän noususta pääsarjatasolle.

Lue myös:

    Uusimmat