Yle: Lauri Tähkän basisti Antero Naali: Yritän olla katkeroitumatta

Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen basisti Antero Naali avautuu YLE Pohjanmaalle Lauri Tähkän päätöksestä lopettaa yhtyeen tuhkimotarina.

Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen nettisivuilla julkaistiin tiistaina tiedote bändin hajoamisesta. Kirjoituksessa päätöksen kerrottiin olevan yksin keulahahmo Lauri Tähkän. Yhtyeen basisti Antero Naali kertoo Tähkän päätöksen tulleen hänelle täysin puun takaa.

– Oltiin latauduttu tavallaan keikkataukoon ja sitten kun saa sellaisen sähköpostiviestin, että yhtäkkiä ei olekaan enää mitään tulevaisuutta, niin en voi sitä sanoin kuvata miltä silloin tuntuu, kun elämäntyö hajoaa käsiin. Tuntuu todella pahalta ja sanon tän rehellisesti, että todella otti kipeetä, toteaa Naali Ylelle.

Naali ymmärtää fanien surun ja vakuutta myös itse olevansa suru puserossa. Ylen haastattelussa Naali korostaakin, ettei yhtye ilman fanejaan olisi koskaan päässyt niin pitkälle. Naalillakaan ei ole lopullista vastausta fanien päässä pyörivään kysymykseen, miksi näin kävi?

– Sanotaanko näin, että yritän olla katkeroitumatta sun muuta, mutta kaikki ei oo aina sitä miltä näyttää. Ei ole helppo juttu, Naali sanoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat