Lyttäävätkö fanit uuden Elonkerjuu-laulajan?

Lauri Tähkän hajottama Elonkerjuu-yhtye palaa studioon uuden laulajan löydyttyä.

Lauri Tähkä & Elonkerjuu hajosi maaliskuussa, eikä yhtyeen toiminnan jatkamisesta ollut tuolloin tietoa. Nyt on kuitenkin ilmoitettu, että yhtye on solminut levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa ja Elonkerjuu alkaa etsiä riveihinsä uutta solistia.

Yli 300 000 albumia myyneen yhtyeen uudeksi solistiksi valitulla henkilöllä tulee varmasti olemaan suuret paineet, sillä Lauri Tähkä keräsi vuosien aikana ympärilleen tiiviin ja intohimoisen ihailijakunnan. Uudella solistilla onkin varsin suuret saappaat täytettävänään.

Nightwishin uutena solistina vuonna 2007 aloittanut Anette Olzon on kokenut suurten saappaisen täyttämisen vaikeuden. Nainen on muun muassa saanut tappouhkauksia metalliyhtyeen entisen solistin, Tarja Turusen, ihailijoilta. Vaikka Olzon on toiminut Nightwishin solistina jo neljä vuotta, verrataan häntä nettikeskusteluissa ja levyarvioissa edelleen Turuseen.

Elonkerjuu-yhtyeen tulevalla solistilla on vaikea tehtävä edessään, sillä yleisön tulee hyväksyä hänen tulkintansa vanhoista kappaleista. Lauri Tähkä & Elonkerjuun suurimpia hittejä ovat muiden muassa Hetkeksi en sulle rupia, Pauhaava sydän ja Maailma on renki.

Elonkerjuu-yhtye ei lehdistötiedotteen mukaan etsi uutta solistia ainoastaan miesten keskuudesta. Mikäli uudeksi laulajaksi valitaan nainen, tulee yhtye saamaan uuden ja hyvin erilaisen alun.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat