Yle: Jyväskylän kaupunginvaltuutettu Teemu Torssosta syytetään pahoinpitelystä

18:26
Teemu Torssonen sanoo, että häneen on isketty äärioikeistolaisen murhamiehen leima – näytämme Rikospaikka-haastattelun kokonaisuudessaan

Jyväskylän kaupunginvaltuutettua Teemu Torssosta vastaan on nostettu syyte laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta, kertoo Yle.

Aiemmin MTV:n Rikospaikka-ohjelmassa Torssosen kerrotiin olevan epäiltynä laittomasta uhkauksesta, ampuma-aserikoksesta ja pahoinpitelystä.

Torssonen on Jyväskyläläisten hyväksi -valtuustoryhmän ainoa edustaja ja ehdolla tulevissa kuntavaaleissa.

Syyte pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta liittyy Ylen mukaan 24. toukokuuta 2020 Jyväskylässä tapahtuneeseen välikohtaukseen, jossa jyväskyläläismies oli syyttäjän mukaan huomauttanut Torssosen puolisolle jotakin siitä, että tämä oli jättänyt tiedotteita Jyväskylän satamaan.

Miehen mukaan Torssonen kävi hänen kimppunsa myöhemmin päivällä Kaunisharjun venesatamassa ja löi häntä kivellä päähän.

Torssonen kiistää syytteet. Hänen mukaansa mies kävi hänen kimppuunsa ja hän itse puolustautui.

Esitutkinnassa molempia epäiltiin pahoinpitelystä, mutta syyttäjä teki kuitenkin jyväskyläläismiehen osalta syyttämättäjättämispäätöksen.

Tapauksen jälkeen poliisi määräsi Torssosen luovuttamaan aseensa, koska Torssosta epäiltiin rikoksesta. Torssonen ilmoitti tuolloin, että aseet on varastettu hänen käytössään olleesta autosta.

Poliisi epäilee Torssosen lavastaneen murron. Torssonen kiistää jyrkästi lavastaneensa automurron tai syyllistyneensä ampuma-aserikokseen.

 Syytteitä on tarkoitus käsitellä 19. toukokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja