Yksityistietojen levittämistä ja kunnianloukkaus – Ozzyn rakastaja haastoi Kellyn oikeuteen

Ozzy Osbourne ja tämän Sharon-vaimo ovat käyneet läpi vaikean aviokriisin tämän vuoden aikana.

Kriisi alkoi, kun kävi ilmi, että Ozzy Osbournella oli salasuhde stylisti Michelle Pughin kanssa. Ozzyn ja Sharonin liitto kuitenkin kesti paljastukset lyhyen eron jälkeen.

Nyt Pugh on haastanut Ozzyn tyttären Kellyn oikeuteen. Pugh syyttää Kellyä kunnianloukkauksesta, tarkoituksellisesta henkisen säryn aiheuttamisesta ja yksityisten tietojen julkisesta levittämisestä.

Kelly julkaisi toukokuussa, erohuhujen käydessä kuumimmillaan, liudan vihaisia Twiittejä. Hän julkaisi myös Michelle Pughin puhelinnumeron ja syytti tätä vanhuksiin sekaantumisesta.

Pughin asianajaja kertoo People-lehdelle, että hänen asiakkaansa haluaa syytteellä ottaa kantaa nettiahdisteluun ja kiusaamiseen.

– Sosiaalisen median, tosi-tv:n ja internetin aikakautena kuka tahansa, etenkin julkisuuden henkilö, voi nostaa maailmanlaajuisen hyökkäyksen, joka jättää pysyvän jäljen kohteeseensa. Siinä yllytetään ihmisiä väheksymään, häpäisemään, kommentoimaan ja ahdistelemaan.

Asianajajan mukaan Osbournella on yli neljä miljoonaa seuraajaa ja vahva läsnäolo sosiaalisessa mediassa, jota hän käytti hyväkseen hyökätäkseen Pughia vastaan.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat