Yksitoista

Mestarinumero. Kärsivällisyys, valaistuminen, fenix-lintu.

Ihminen, jonka numero 11 on, pystyy toimimaan voiman ja inspiraationlähteenä toisille ihmisille. Kuitenkin hänen mielensä on niin tulvillaan ajatuksia, ettei toisten ole kovin helppo seuratat hänen ajatuksenjuoksuaan. Siksi hän helposti vetäytyy kuoreensa, ujostelee. Aivan turhaan.

Sähköistät ilmapiirin, mihin tahansa menetkin. Teet sen kuitenkin tiedostamattasi, energia virtaa lävitsesi kuin tahtomattasi. Tämä antaa sinulle voimaa - mutta se voi myös hämmentää sinua syvästi. Sinä olet syntynyt toimimaan viestinviejänä olemassaolon eri tasojen välillä. Ideat, ajatukset ja ymmärrys tulee sinulle kuin taivaanlahjana, ilman että joudut ponnistelemaan. Oman alitajuntasi ja tietoisuutesi välillä tuntuu olevan vankka yhteys, joka tekee sinusta erittäin intuitiivisen, jopa telepaattisen ihmisen. Tämä tuo väistämättä tullessaan valtaisan kapasiteetin. Monilla näyttelijöillä, uskonnollisilla johtajilla, profeetoilla ja muilla historian johtohahmoilla on ollut elämänpolun tai kohtalon numerona 11.

Olet poikkeuksellinen ihminen, eikä osasi ole helppo. Silloinkin kun haluaisit sopia joukkoon, tunnet helposti itsesi ulkopuoliseksi. Olet hyvin kriittinen itseäsi kohtaan, vaikka olet hyvin monipuolisesti lahjakas.

Sinut on valittu suorittamaan joku erityistehtävä elämässäsi. Ennen kuin pystyt siihen, sinun on tietoisesti koko ajan kehitettävä itseäsi. Eikä se tule olemaan helppoa. Mestarinumero 11 vie kantajansa kärsimyksen kautta voittoon, ja fenikslinnun tavoin sinun on opittava nousemaan tuhkasta.

Ihmiset, joiden numero 11 on, kehittyvät yleensä melko hitaasti, vasta noin 35-45 ikävuoden vaiheilla alat olla riittävän kypsä toteuttamaan kohtalosi sinulle määräämää suunnitelmaa. Asetat liian suuret tavoitteet itsellesi, ja se tuo väistämättä mukanaan turhautuneisuutta. Ryhdyt helposti rakentamaan pilvenpiirtäjää, kun tarvittaisiin vain pieni saunamökki.

Sinun voi myös olla vaikea löytää elämällesi suuntaa. Masennus kurkkii kantapäilläsi, ja liian suurten toiveiden aiheuttamat epäonnistumiset ruokkivat sitä. Vaistoat omat kykysi, ja haaveilet suuria, mutta loppujen lopuksi sinulla ei kuitenkaan ole riittävästi itseluottamusta toteuttamaan unelmiasi. Vasta monien kokemusten kautta kerätty vahva, realistinen usko itseesi vie sinut menestykseen.

Stressi ja masennus ovat suurimmat terveydelliset riskisi. Hakeudu tasapainoiseen elinympäristöön. Kuuntele rauhoittamaa musiikkia, noudata terveellistä ruokavaliota niin, että saavutat tasapainon ja sisäisen rauhan.

Numero 11 tuo ihmiseen kakkosen ominaisuudet moninkertaisina.

Lue myös:

    Uusimmat