Yksi näky järkytti näyttelijä Kari Hietalahden Kuuban kalastusreissulla: "Se on ihan kammottavaa"

Kari Hietalahti paljasti MTV Uutisten haastattelussa Suomen parhaat kalapaikat.

Näyttelijälahjojensa lisäksi Kari Hietalahti tunnetaan kyltymättömänä kalamiehenä. Hän on kirjoittanut näyttelijäkollegansa Tommi Korpelan kanssa myös kirjan perhokalastamisesta.

Hietalahti paljastaa Suomen parhaimmat kalapaikat C Moren uutuussarja Karusellin kuvauspaikkavierailun yhteydessä MTV Uutisille. Perhokalastajaksi henkeen ja vereen vannoutuva näyttelijä kertoo jokien olevan hänen mieleensä. Jokien lisäksi Saimaa on miehelle lähentä sydäntä, sillä hän on sieltä kotoisin. 

– Sellaiset valjastamattomat joet ovat täällä parhaita. Niitä ei tosin ole paljon. Suomessa olisi mahdollisuus erittäin monipuoliseen perhokalastukseen ja jokikalastukseen, jos niitä ei valjastettaisi ja vaelluskaloille annettaisiin mahdollisuus nousta kutemaan.

– Tenojoki on ollut esimerkiksi yksi maailman parhaita lohijokia, mutta se on kalastettu loppuun. Nyt siellä on rauhoitus ja se on hieno juttu, nyt annetaan vuoro kaloille. Mehän ei tietenkään kaloja tapeta, Hietalahti täsmentää.

Näyttelijä on käynyt kalastamassa myös Suomen rajojen ulkopuolella, kuten Kuubassa. Yksi näky on järkyttänyt häntä eniten.

–  Se on ihan kammottavaa, mies kauhistelee.

Mitä Kari Hietalahti on kalareissullaan nähnyt? Katso yltä videolta!

Hietalahti tähdittää syksyllä alkavan C Moren Karuselli-uutuussarjaa niin näyttelijänä kuin käsikirjoittajana. Karuselli on komediasarja maastamme, joka muuttuu hitaasti, mutta varmasti. Sarjan kymmenen itsenäisen tarinan sisältävää jaksoa kuvaavat tuttuja ja raivostuttavan suloisia kuplia, joissa me suomalaiset elämme.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja