Yksi menehtyi Haapaveden rivitalopalossa – savusukeltaja sai haettua tajuttoman miehen ulos asunnostaan, elvytyksestä ei ollut enää apua

Haapavedellä Pohjois-Pohjanmaalla rivitalo paloi pahoin perjantai-iltapäivänä. Viiden huoneiston rakennuksesta neljä asuntoa tuhoutui täysin, mutta yksi asunnoista saatiin säästettyä palolta. Palossa menehtyi yksi henkilö.

Oulun poliisilaitoksen mukaan pelastuslaitoksen savusukeltaja oli saanut haettua vuonna 1972 syntyneen miehen omasta asunnostaan ulos, mutta mies oli hakuhetkellä jo tajuton.

Ensihoito oli yrittänyt elvyttää miestä siinä onnistumatta. 

Kuolemansyyn selvittäminen jatkuu

Pelastuslaitos sai ilmoituksen Rautionkujalla syttyneestä tulipalosta hieman kello kahden jälkeen iltapäivällä. Kun pelastuslaitos saapui paikalle, tulessa oli rakennuksen keskiosassa sijainnut huoneisto. Huoneiston palo saatiin sammutettua, mutta tuli ehti levitä rivitalon ullakolle. Ullakko paloi neljän huoneiston osalta ja asunnot ovat myös kärsineet mittavia vesivahinkoja.

Poliisi kertoo, että jälkisammutusta tullaan tekemään paikan päällä todennäköisesti vielä usean tunnin ajan. 

Poliisi ja pelastuslaitos tutkivat palosyytä ja poliisi jatkaa uhrin kuolemansyyn selvittämistä. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja