Yksi kuoli pommi-iskussa McDonald'siin Ranskassa

Naispuolinen työntekijä sai tänään surmansa pommiräjähdyksessä hampurilaisravintola McDonald'sin edustalla Dinanin kaupungissa Ranskassa, kertoi maan sisäministeriö. Räjähdys sattui kello 11 Suomen aikaa.

McDonalds, logo

Pommi oli asetettu ravintolan drive-in-ikkunan läheisyyteen. Uutistoimisto AFP:n tietojen mukaan surmansa saanut nainen oli 27-vuotias ravintolan työntekijä. McDonald sin Pariisin pääkonttorin tiedottaja vahvisti, että yksi ihminen oli saanut surmansa Dinanissa. Hän kieltäytyi kuitenkin kommentoimasta asiaa tarkemmin.

Oikeuslähteiden mukaan Pariisin syyttäjänviraston terrorisminvastaisen osaston johtaja matkusti heti tutkimaan räjähdyspaikkaa. Ranskan sisäministeriön lausunnossa pommi-isku liitettiin aikaisempien iskujen sarjaan, joka ei kuitenkaan tähän mennessä ole vaatinut kuolonuhreja.

Lausunnossa kerrottiin, että Dinanin räjähdyksen kanssa samaan aikaan poliisi oli purkamassa kotitekoista pommia postin rakennuksen ulkopuolella Rennesin kaupungissa, 60 kilometrin päässä Dinanista. McDonald sin ravintolat ovat olleet Ranskassa globalisaation vastustajien iskujen kohteina.

(STT-Reuters-AFP)

Lue myös:

    Uusimmat