Yksi ihminen kuoli kahden henkilöauton nokkakolarissa Porvoonväylällä – poliisi etsi kuljettajaa ennen turmaa

Yksi kuoli ja yksi loukkaantui onnettomuudessa Porvoonväylällä.

Vantaalla Porvoonväylällä ennen puoltayötä tapahtuneessa kahden henkilöauton nokkakolarissa on kuollut yksi ihminen, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi Twitterissä. Lisäksi yksi ihminen loukkaantui.

Poliisin mukaan kolarissa kuollut autoilija oli kääntynyt liittymästä moottoritielle väärään suuntaan vastaantulijoiden kaistalle.

Päivystävä palomestari kertoi STT:lle, että poliisi oli ennen kolaria pyrkinyt löytämään kuljettajan joka menetti turmassa henkensä. Viranomaisille oli palomestarin mukaan tullut tieto, että tämän ajokuntoa epäiltiin.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos kertoi aiemmin, että autoissa oli yhteensä kolme ihmistä, jotka vietiin sairaalaan tarkistettavaksi. Päivystävän palomestarin Jukka Paldaniuksen mukaan toisessa autossa oli kuljettaja ja toisessa kuljettaja ja matkustaja. Pelastuslaitos kuvaili kolaria rajuksi.

Poliisi ei aiemmin kommentoinut STT:lle sitä, vaikuttivatko onnettomuuteen keliolosuhteet, kuten tien liukkaus. Kyseessä ei kuitenkaan ollut poliisin takaa-ajotilanne. Poliisi kertoo tutkivansa onnettomuutta.

Ilmoitus kolarista tuli puoli kahdentoista jälkeen perjantai-iltana. Tie Vantaan Rajakylän kohdalla oli osin poikki aamuyölle kahteen asti. Poliisi oli paikalla ohjaamassa liikennettä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja