Mainos

Yksi Euroopan suurimmista autovuokraamoista isoissa ongelmissa – syytetään petoksesta ja laittomasta toiminnasta

Yksi Euroopan suurimmista autovuokraamoista on joutunut ongelmiin toimittuaan Ison-Britannian markkinoilla laittomasti peräti kahden vuoden ajan. Skandaali saattaa merkitä tulevaisuudessa yritykselle lukuisia korvausvaatimuksia.

Autovuokraamo Europcarin syytetään toimineen laittomasti Isossa-Britanniassa peräti kahden vuoden ajan. Sen syytetään tarjonneen asiakkailleen yli 84 päivän kestoisia vuokrasopimuksia, vaikka yrityksellä ei ole ollut siihen lupaa, uutissivusto Telegraph kertoo.

Lupa edellyttää sopimusta rahoituslaitos FCA:n kanssa, eikä yrityksellä ollut voimassaolevaa lupaa vuoden 2015 heinäkuun ja vuoden 2017 kesäkuun välisenä aikana.

Lakirikkomus saattaa johtaa siihen, että tänä aikana yrityksen palveluja käyttäneen asiakkaat saattavat saada osan tai kaikki rahansa takaisin.

– Et odota, että iso ja hyvin tunnettu brändi, kuten Europcar, rikkoisi lakia. Heidän velvollisuutensa on toimia esimerkkinä ja näyttää mallia, kuluttajien oikeuksia ajavan Fairer Financen johtaja James Daley kertoo.

Tämä ei valitettavasti ole ainoa kolhu yrityksen maineessa, sillä kesän aikana vuokraamon on uutisoitu myös joutuneen petostutkinnan alaisuuteen. Sitä syytetään ylihinnoittelusta, ja yrityksen todetaan syyllistyneen petokseen, siltä voidaan pidättää jopa kymmenen prosenttia liikevaihdosta.

Lähteet: Telegraph, IBTimes

***

4:29

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.