WSJ: Trump kaavailee isoja muutoksia Valkoisen talon henkilöstöön

Presidentti Donald Trump kaavailee suuria muutoksia Valkoisen talon henkilöstöön, kertoo Wall Street Journal -sanomalehti.

Muutoksista on tarkoitus keskustella ensi viikolla, kun Trump on palannut presidenttikautensa ensimmäiseltä Lähi-itään ja Eurooppaan suuntautuneelta ulkomaanmatkalta.

Wall Street Journalin mukaan Valkoisen taloon saatetaan esimerkiksi värvätä joukko ulkopuolisia lakimiehiä vastaamaan tutkintaan, joka koskee Trumpin vaalikampanjan yhteyksiä Venäjään. Trump on kiistänyt väitteet minkäänlaisista salaisista sopimuksista kampanjansa ja Venäjän välillä.

Yhdysvaltain oikeusministeriö nimitti viime viikolla liittovaltion poliisin FBI:n entisen johtajan Robert Muellerin johtamaan Venäjä-tutkintaa.

Lehden mukaan esillä on ollut myös vaihtoehto, että joukko lakimiehiä tarkastaisi presidentin Twitter-kirjoitukset ennen niiden julkaisemista. Trumpin avustajat ovat jo pitkään yrittäneet hillitä presidentin tviittailua, Wall Street Journal kirjoittaa. Lehden mukaan Trumpin yllättävät tviittailut ovat aiheuttaneet hänen avustajilleen runsaasti päänvaivaa.

Lue myös:

    Uusimmat