Woody Allenilta omaelämäkerta?

Omalaatuinen elokuvaohjaaja Woody Allen on valmis kirjoittamaan omaelämäkerran. Uutinen Allenin halukkuudesta kertoa värikäs elämäntarinansa herätti suurta mielenkiintoa maailman suurimmilla kirjamessuilla Frankfurtissa. Messuilla tehdään 80 prosenttia maailman kustannussopimuksista.

- Jos hän kirjoittaa sen, uskomme sen olevan vuosikymmenen omaelämäkerta. Siitä tulisi valtava ja hauska ja kauniisti kirjoitettu, HarperPressin Caroline Michel sanoo. HarperPressin uskotaan tarjoavan miljoona dollaria kirjan Brittiläisen kansainyhteisön oikeuksista.

Raportteja, joiden mukaan Allen ei ole valmis aloittamaan kirjoittamista ennen kuin hinta on oikea, ei ole voitu vahvistaa. Hän odottanee kansainvälisten markkinoiden tarjouksia ennen työn aloittamista.

Julkisuutta kaihtava Allen, jonka yksityiselämästä on tullut yhtä kuuluisa kuin hänen komedioistaan, on aiemmin sanonut, että kuuluisuus pelottaa häntä. Allen joutui kansainvälisen huomion kohteeksi, kun hän erosi katkerasti pitkäaikaisesta kumppanistaan Mia Farrowista. Eron yksityiskohtien paljastamisesta saattaa tulla eräs elämäkerran myyntivalteista. Allenin ja Farrowin kymmenen vuotta kestänyt suhde päättyi vuonna 1992. Viisi vuotta myöhemmin Allen meni naimisiin Farrowin adoptiotyttären Soon-Yin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat