Will Smith paljastaa: Tämä on pitkän avioliittomme salaisuus!

Will Smith on ollut vaimonsa Jada Pinkett Smithin kanssa naimisissa jo pian 15 vuotta. Mikä on pitänyt parin onnellisesti yhdessä?

Will Smith, 43, ja Jada Pinkett Smith, 40, ovat olleet naimisissa lähes 15 vuotta. Will paljasti hiljattain avioliittonsa salaisuuden uuden Men in Black 3 -elokuvan ensi-illassa New Yorkissa.

– Näemme vaivaa laittaaksemme aina perheen etusijalle. Toistemme tukeminen ja läsnäolo lasten kanssa on tärkeintä. Otan vanhemmuuden hyvin vakavasti, Will kertoi PEOPLE-lehdelle.

Parilla on kaksi lasta, , 13, ja , 11. Willillä on myös 19-vuotias poika Trey edellisestä liitostaan Sheree Smithin kanssa.

Will lensi kotiin uuden elokuvansa kuvauksista New Yorkista Los Angelesiin lähes joka viikonloppu. Joulukuussa 2012 tähtipari juhlii viidettätoista aviovuottaan. Jokin aika sitten pariskunnasta pyöri vielä huhuja, joiden mukaan heidän avioliittonsa olisi vaikeuksissa. Jada kuittasi niiden olevan naurettavia ja Will kertoi suhteen olevan vahvempi kuin koskaan.

– Kannustamme toisiamme, oli tilanne mikä tahansa. Olen hyvin onnekas, kun minulla on Jaden kaltainen vaimo. Hän on todella uskomaton nainen, vaimo ja äiti, Will hehkuttaa.


MTV3/Helmi

Lähde: People.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja