Mainos

Wau, mitä komistuksia! Katso kuvat suosikkipoikabändin kasvusta

Suloinen poikapoppoo Hanson eli Isaac, Taylor ja Zac Hanson ovat kasvaneet nuorista pojista komeiksi miehiksi. Katso kuvat poikien taipaleelta.

Muistatteko vielä pienet ja söpöt Hansonin pojat? Nyt jo 29-vuotias Isaac ja hänen veljensä Taylor, 27, sekä Zac, 24 ovat juuri julkaisseet uuden albumin.

Pojat ponkaisivat suureen suosioon vuonna 1996 hitillään MMMbop. Nuorten tyttöjen sydämet sulattanut veljestrio nautti huippusuosiota koko 1990-luvun jälkipuoliskon. 1997 julkaistu albumi Middle of Nowhere myi 10 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

Yllä oleva kuva (vas.) on vuoden 1997 MTV Movie Awardseista, kun pojat olivat vielä ihan pieniä! Kuva oikealla on vuoden 2000 Teen Choice Awardseista.

Vuonna 1998 pojat saivat kolme Grammy-ehdokkuutta, kuten vuoden levy ja paras uusi artisti. Pojat paahtoivat keikkaa ahkerasti, mutta toukokuussa 2000 levy-yhtiö kieltäytyi rahoittamasta kolmikon kiertuetta. (Kuvat suurenevat klikkaamalla)

2000-luvun alussa pojat paneutuivat omiin sooloprojekteihinsa ja jättivät Island Def Jam Recordsin. Nykyään pojat levyttävät omalle merkilleen. Kesäkuussa 2010 pojat julkaisivat uuden albumin, Shout it Out.

MTV3/Helmi

Lähde: Hanson.net, wikipedia

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.