Waltteri Torikalla ja Jarkko Aholalla jälleen yhteiskeikka Hartwall Arenalla: "Viime vuonna flunssa meinasi pilata osuuteni"

Waltteri Torikka opettelee ottamaan kehuja vastaan 8:27

Marraskuussa Hartwall Arenalla esiintyvät Jarkko Ahola ja Waltteri Torikka vierailevat tänään EVS-lähetyksessä.

Waltteri Torikka kertoo palautteen vastaanottamisesta ylhäällä olevalla videolla.

Hevimies Jarkko Ahola ja oopperalaulaja Waltteri Torikka hurmasivat viime vuonna loppuunmyydyssä Hartwall Arenan yhteiskonsertissa. Monien toive toteutuu kun Show must go on -konsertti järjestetään uudestaan Hartwall Arenalla 17. marraskuuta. Luvassa on jälleen suuria tunteita rakastettujen klassikkokappaleiden parissa.

 – Kaiken saamani palautteen jälkeen vahvistui ajatus siitä, että tämä ilta pitää ehdottomasti saada kokea uudestaan. Jarkon, muiden esiintyjien ja muusikoiden kanssa tästä illasta on tulossa varmasti vielä entistäkin ikimuistoisempi! Torikka julistaa.

– Viime vuonna todella ikävä flunssa meinasi pilata osuuteni keikasta kokonaan, mutta onneksi lopulta kaikki meni hyvin. Revanssin tarve jäi kutittelemaan, ja kun yleisökin sitä toivoo, on mitä hienoin asia päästä Waltterin kanssa uusimaan tuo mahtava areenafiilis, jota ei oikeastaan voi edes sanoin kuvailla, Ahola ilakoi.

Jarkko ja Waltteri tutustuivat toisiinsa osallistuessaan samaan aikaan Tähdet, tähdet -ohjelmaan.

Kaksikko nähdään EVS-lähetyksessä torstaina 26. huhtikuuta kello 21 alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat