Mainos

Vuohenjuustokarkit ja suklaasalaatti

Vuohenjuustokarkit

  • 2 filotaikinalehteä
  • 1 buche de chèvre tai joku muu pienikokoinen sylinterinmuotoinen tuorevuohenjuusto
  • 1 iso tai 2 pientä purjoa
  • 2 valkosipulikynttä
  • voita
  • suolaa
  • pippuria
  • saksanpähkinärouhetta

Leikkaa purjon kovat vihreät osat ja pää pois. Huuhtele ja leikkaa purjo pitkittäin kahtia, säästä päällimmäiset irtoavat osat. Leikkaa loput purjosta pieniksi paloiksi. Hienonna valkosipulikynnet. Kuumenna voi pannussa ja kuullota purjo ja valkosipuli miedolla lämmöllä pehmeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Leikkaa filotaikinalehdet kahtia. Kääri jokaiseen lehteen ¼ vuohenjuustoa, ¼ purjo-valkosipulipaistosta ja saksanpähkinärouhetta. Leikkaa jäljellä olevasta purjopalasta 8 ohutta nauhaa. Solmi kääröt purjonauhoilla karkin muotoisiksi. Paista 180 asteessa kullanruskeiksi noin 5 minuuttia.

Suklaasalaatti

  • rucolaa
  • tammenlehtisalaattia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl balsamiviinietikkaa
  • suolaa
  • pippuria
  • tummaa suklaata (lastuja)

Sekoita kaikki aineet yhteen ja tarjoile vuohenjuustokarkkien salaattipetinä.

Resepti: Nicolas Thieulon

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.