Vladimir Klitshko, 45, poseerasi hurjassa kunnossa – paluu edessä? Ex-luotsi tiputti kovan viestin Joshualle, Furylle ja Wilderille

0:58
Näihin iskuihin Vladimir Klitshkon viimeisin ottelu ratkesi – Anthony Joshua pehmitti ukrainalaisen vuonna 2017.

Entinen nyrkkeilyhuippu Vladimir Klitshko, 45, palaa kehään, väittää hänen entinen valmentajansa James Ali Bashir.

WBA-, WBO-, IBF- ja IBO-liittojen raskaan sarjan maailmanmestaruudet urallaan voittanut Klitshko julkaisi hiljattain paidattoman kuvan, jossa hän nostaa mutkatankoa. Ukrainalaisen lihaksikas yläkroppa pääsee otoksessa oikeuksiinsa ja fyysinen olemus vaikuttaa rautaiselta.

Klitshko on merkinnyt kuvaan aihetunnisteen #Throwback, joka viittaa otoksen olevan aiemmin otettu. Kuvan ottamisen tarkempi ajankohta ei ole tiedossa. 

Klitshko julkaisi kuitenkin viime vuonnakin sosiaalisessa mediassa kuvamateriaalia, jossa hän on yhä lihaksikkaassa kuosissa.

Klitshkon entinen valmentaja, yhdysvaltalainen James Ali Bashir, uskoo, ettei ukrainalainen ole treenannut vain huvikseen.

– Viimeiset kaksi tai kolme vuotta olen kertonut, että Vladimir tulee tekemään paluun. Kaikki ovat nauraneet minulle, mutta mitä nyt? Kukaan ei naura enää, Bashir sanoi Championatin mukaan.

Bashir korostaa tuntevansa Klitshkon hyvin.

– Kysyn itseltäni, miksi hän treenaa noin, jos hän ei tule kilpailemaan. Hän treenaa, treenaa ja treenaa. Olen sanonut itselleni, että tämä jätkä tulee nyrkkeilemään jälleen. 

– Uskon, että Vladimir tulee rikkomaan George Foremanin ennätyksen, ja hänestä tulee historian vanhin raskaan sarjan mestari. Olen varma, että hän tekee paluun. Hän tulee takaisin ja lyö kenet tahansa kolmesta suuresta, (Anthony) Joshuan, (Tyson) Furyn tai (Deontay) Wilderin.

Foremanista tuli aikoinaan 45-vuotiaana kaikkien aikojen vanhin raskaan sarjan maailmanmestari. Klitshko on viimeksi otellut vuonna 2017, jolloin hän taipui Joshualle teknisellä tyrmäyksellä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja