Mike Tysonille, 54, tarjotaan nyrkkeilyn MM-ottelua! "Olen enemmän kuin valmis"

Mike Tyson tuli punnitukseen tuimana kuin huippuvuosinaan – näin nyrkkeilylegendat psyykkasivat toisiaan 1:20
Näin Mike Tyson poseerasi paluuottelunsa punnitustilaisuudessa marraskuussa.

Nyrkkeilymaailmasta kuuluu hurjia. WBA-liiton raskaan sarjan regular-MM-titteliä hallussaan pitävä Trevor Bryan, 31, on nimittäin haastanut itseään 23 vuotta vanhemman Mike Tysonin, 54, MM-otteluun.

WBA-liiton korkealuokkaisinta raskaan sarjan maailmanmestaruutta hallussaan pitää brittitähti Anthony Joshua, mutta yhdysvaltalaisella Trevor Bryanilla on raskaassa sarjassa hallussaan liiton toiseksi korkein MM-titteli, regular-mestaruus.

Kanadalaisen Bermane Stivernen titteliottelussa tammikuussa tyrmännyt Bryan ei tähän tyydy.

– Tuokaa Anthony Joshua ja Tyson Fury. Otan heidän vyönsä ja tulen kiistattomaksi raskaan sarjan mestariksi.

– Annan jopa Mike Tysonille mahdollisuuden tulla takaisin ja otella kanssani tittelistäni. Olen enemmän kuin valmis, joten mennään, Bryan latasi World Boxing Newsin mukaan.

Bryan uhosi voivansa ottaa Tysonin samaan iltaan ensin ja otella perään joko Joshuaa tai Furyä vastaan.

Yhdysvaltalaissuuruus Tyson teki kohistun paluun nyrkkeilykehään viime marraskuussa näytösottelussa Roy Jones junioria vastaan. Hän on vihjannut ottelevansa syyskuussa entistä vastustajaansa Lennox Lewisiä vastaan.

Jos Tyson ottelisi Bryania vastaan MM-tittelistä ja voittaisi, hänestä tulisi historian vanhin raskaan sarjan mestari. Ennätys on 45-vuotiaana tempun tehneen George Foremanin hallussa.

Lue myös:

    Uusimmat