Vivania-vartalovoide tuntuu ihanalta

Raija Kaleva testasi Vivania-vartalovoidetta ja käyttää sitä nyt päivittäin. Vivania vartalovoide yllätti hänet positiivisesti.

– Havaitsin, että Vivaniahan imeytyy hyvin, on viileän raikas ja jättää pehmeän tunteen iholle. Vivania tuntuu niin ihanalta, että käytän sitä nyt päivittäin koko keholle, hehkuttaa Raija Kaleva.

Riihimäellä asuva Raija myöntää, että oli aikaisemmin huono käyttämään vartalovoiteita.

– Niin me suomalaiset yleensäkin taidamme olla. Laitamme voidetta kasvoille, käsiin ja ehkä jalkoihin, mutta muu keho jää huomiotta.

– Annas olla, kun sain koepullon käyttööni. Ensin kokeilin voidetta sääriin. Heti huomasin, että voide imeytyy hyvin, tuntuu viileän raikkaalta ja jättää pehmeän tunteen iholle, Raija kuvailee.

Koukussa Vivaniaan

Raija on jäänyt koukkuun Vivanian käyttöön. Hän on käyttänyt sitä päivittäin koko keholle.

– Se on todella loistava tuote! Moni ajattelee, että kun on käynyt suihkussa, ei voi heti laittaa voidetta iholle. Mutta täytyyhän nahkakengätkin voidella. Samalla tavalla meidän ihmistenkin täytyy huoltaa ihoamme. Minä voitelen ensin kertaalleen vartaloni. Polvet ja kyynärpäät voitelen sitten vielä toiseen kertaan. Vivania ei jätä ollenkaan rasvaista tunnetta iholle, vaan imeytyy hyvin. Ja vaatteet voi heti pukea päälle ilman pelkoa tahraamisesta, selostaa Raija.

Piilossa mieheltä

– Tämä pullo pysyy toistaiseksi piilossa mieheltäni, sillä hänellä on taipumus kokeilla voiteitani. Hän kun alkaisi lotrata tätä, minulle itselleni ei jäisi mitään, naureskelee tyytyväinen Raija.

– Tärkeintä Vivaniassa on sen vaikutus. Se sisältää loistavia aineita: hyaluronihappoa, ubikinonia, E-vitamiinia ja jojobaöljyä. Ne kosteuttavat, kiinteyttävät, ravitsevat ja vahvistavat ihon rakennetta. Näin ne nuorentavat ihoa. Sitähän me naiset toivommekin! Ja kyllä minä hankin oman pullon Vivaniaa miehellenikin, paljastaa Raija.

Lue lisää Vivania-vartalovoiteesta:

Kuvat: Colourbox, Raija Kaleva

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Lue myös:

    Uusimmat