Mainos

Vinkkimiehet paikalla: Cannonball jakoi tuhat joulukinkkua Robin Hood -hengessä

8:49

MTV:n Vinkkimiehet piipahtaa uudessa jaksossa Helsingin Myllypurossa, missä moottoripyöräkerho Cannonball MC jakoi ihmisille tuhat joulukinkkua keskiviikkoaamupäivänä.

Ilmaisia kinkkuja jonotti metroaseman edessä satoja ihmisiä. Kaikki kinkut jaettiin tunnissa.

Miksi tällainen tempaus, rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä kysyy Cannonballin johtohahmolta Janne Tranbergilta.

– Me halutaan tuoda esille yhteiskunnan ongelmaa. Vähävaraisia on paljon ja ne sivuutetaan helposti. Koitetaan näyttää esimerkkiä siitä, että ihmiset joilla on vähän varaa, voivat antaa omistaan muillekin, Tranberg sanoo.

Hänet tunnetaan julkisuudessa myös nimellä Janne Nacci. Vinkkimiehet tiedustelee myös, kuka joulukinkkutempauksen maksoi ja mistä kinkut ovat peräisin.

Viime viikolla Helsingin hovioikeus totesi Cannonballin järjestäytyneeksi rikollisryhmäksi. Cannonballin jäsenet eivät olleet kinkkutapahtumassa jengiliivit päällä.

Videolla Vinkkimiehet puivat myös Imatran kolmoismurhaa ja ihmettelevät Vaasan hovioikeuden tuoretta päätöstä, jonka mukaan epäillyssä velanperintätilanteessa ammuttu laukaus olikin taas vahingonlaukaus ja poliisin pitää palauttaa luoti syytteessä olleelle epäillylle.

Vinkkimiehet on noin parin viikon välein MTV.fi:ssä ilmestyvä keskusteluohjelma, jossa MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä ja rikostoimittaja Pekka Lehtinen vaihtavat mielipiteitään rikos- ja oikeusalan ajankohtaisista aiheista ja toisinaan haastattelevat alan vaikuttajia.

Helmikuun alusta 2017 Vinkkimiehet nähdään myös televisiossa, kun MTV3-kanavalla alkaa uutuusohjelma "Rikospaikka".

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.