Ville Pokka vaihtoi NHL-unelman ruplakaukaloihin: ”Aina ei edes tunnu, että on Venäjällä”

24-vuotias Ville Pokka kuuluu niihin pelaajiin, joiden taidot varmasti riittäisivät NHL-kaukaloihin, mutta tähdet eivät ole olleet oikeassa asennossa.

Neljä vuotta AHL:ssä avasi muutaman kerran mahdollisuuden unelman toteutumiseen, mutta viimeinen askel jäi toistaiseksi ottamatta.

– En osaa ehkä yksittäistä juttua sanoa, mutta voi olla huonoa onnea, ei vain sitten päässyt (NHL-kokoonpanoon), vaikka oli lähellä. Alkulämmöt vedin, mutta ei vain sitten päässyt mukaan, Pokka kertoo MTV Urheilulle.

– Mutta turha sitä on jäädä jossittelemaan liikaa. Mennään eteenpäin ja nyt nautitaan tästä hetkestä, Pokka päättää.

Niistä hetkistä nautitaan nyt KHL:n kärkijoukkueisiin kuuluvan Avangard Omskissa, joka pelaa ottelunsa evakossa Moskovan lähistöllä kotiareenan mentyä käyttökieltoon rakennusvirheiden takia.

– Olen kyllä hyvin viihtynyt. Ja totta kai meillä on pohjoisamerikkalainen valmennus, ja kaikki tulee aina ensin englanniksi, niin ei aina edes tunnu, että on Venäjällä, Pokka sanoo.

– Joukkueessa on muutama muukin ulkomaalainen, niin puhumme sitten englantia keskenämme. Kyllä ihan kotoisalta on tuntunut, hän lisää.

Lue myös:

    Uusimmat