Ville Peltonen kriittisenä HIFK:sta: "Halvalla tulee maaleja"

Maalikooste: HIFK - KooKoo 3:47
Videolla maalikooste ottelusta HIFK-KooKoo.

Kouvolalainen KooKoo ylsi ensimmäistä kertaa kolmen pisteen voittoon Helsingissä jääkiekon Liigassa, kun se löi maanantaina HIFK:n 5–2.

Vieraiden maalivahti Oskari Setänen pysäytti kiekon kolmesti läpiajossa ja kirjasi kaikkiaan 36 torjuntaa – isäntien Michael Garteig työllistyi vastapäädyssä yhteensä vain 13 torjunnalla.

– Vähän halvalla tulee maaleja meille. Hyökätään hyvin, se on ihan ok. Mutta ei tässä sarjassa voita noin pehmeällä puolustamisella, HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen kertoi.

Alku heijasteli, että HIFK vie ja vieraita viedään. Kotijoukkue siirtyi johtoon jo reilun minuutin jälkeen, mutta pian karussa olikin jo KooKoo.

Leijonissa EHT-kotiturnauksessa pelannut Jere Innala vastasi 2–2-tasoituksesta, mutta KooKoon puolustajan Peetro Seppälän läpiajomaali 2–3:een käänsi taiston vieraille.

Seuraavaksi viimeistelylukemansa kuluvalla kaudella jo 12 maaliin nosti hyökkääjä Heikki Liedes, joka debytoi Leijonissa viime viikolla onnistuen maalinteossa Suomi-paidassakin.

– Alku oltiin helisemässä, "Osku" (Setänen) piti meitä pystyssä. Ja oltiin aika tehokkaita maalipaikoissa, Ruotsi-ottelun jälkeen sunnuntaina Helsinkiin jäänyt Liedes listasi.

Lue myös:

    Uusimmat