Vili, 24, ei aio jarrutella Love Island -villassa – tämä rakkauden saaren kaunotar on miehen kiikarissa

First Look 20.09.2021 1:36
Nicon ja Kreten vuoristorataa mennyt suhde katkesi, kun Nico torjui Kreten parinvalinnassa. Asiaa käytiin läpi, kun molemmat pääsivät treffeille uusien pariensa kanssa.

Jyväskyläläinen Vili kertoo olevansa valmis unohtamaan jarrupolkimet ja antaa mennä, mikäli kemiat jonkun saarelaisen kanssa kohtaavat.

Love Island Suomi -villan asukkaat saavat joukkoonsa uuden vahvistuksen, kun jyväskyläläinen Vili, 24, astelee rakkauden saarelle. Liikunnanohjaajaksi opiskeleva Vili kuvailee itseään elämänmyönteiseksi sekä iloiseksi ja paljastaa olevansa hieman suurpiirteinen.

Myyjänä työskentelevän Vilin unelmakumppanin silmät tuikkivat, eikä hymy hyydy tiukassakaan paikassa. Lisäksi mies toivoo, että tulevalta kumppanilta löytyisi kyky ottaa erilaiset ihmiset huomioon.

Ilkeys, turha itsensä jalustalle nostaminen ja muiden alas painaminen eivät sovi Vilin kuvaan siitä, miten muita ihmisiä tulisi kohdella. Myöskään tulevalta kumppaniltaan hän ei toivo kyseisiä piirteitä löytyvän.

Vilillä on takanaan viime keväänä päättynyt, kuusi vuotta kestänyt parisuhde. Vaikkei edellisen parisuhteen päättymisestä ole kulunut kauaa, ei mies siitä huolimatta aio laittaa jarruja pohjaan, jos kemiat jonkun saaren naisen kanssa kohtaavat.

– Tosi hyvät fiilikset. Olen avoimin mielin menossa, ja on hienoa tavata paljon uusia ihmisiä. Ja eihän sitä koskaan tiedä, jos sieltä löytyisi myös joku kumppani, Vili kuvailee ajatuksiaan saarelle lähtemisestä.

Innokkuutta puhkuva mies kertoo, että tehtävien tai muiden haasteiden tullessa vastaan hän on luultavasti ensimmäisenä nousemassa ylös ja valmiina toimintaan. Saaren naisista Viliä kiinnostaa eniten Salli.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat