Viivi Lehikoinen rikkoi jälleen nuorten Suomen ennätyksen – seuraavaan kisaan selkeä toive: "Toivottavasti sitä on tarjolla"

Viivi Lehikoinen ylsi ennätykseen myös kilpailukauden toisessa startissaan 400 metrin aitajuoksussa. Lehikoinen avasi 2. kesäkuuta kauden 22-vuotiaiden SE-ajalla 56,33 Jyväskylässä ja torstaina hän kohensi ennätyksen lukemiin 56,17 Espoon gp-kisoissa.

Ennätyskohennus tuli kiivaalla loppuvedolla.

– Alku oli huonompi kuin Jyväskylässä. Juoksu meni aitojen päälle ensimmäisillä aidoilla ehkä myötätuulen takia. Loppu kuitenkin tuli vahvasti ja aikaparannus tuli varmaan siitä, Lehikoinen arvioi Espoon juoksua.

– Loppuaika tietenkin lämmittää.

Lehikoisen kausi jatkuu lauantaina Genevessä. Lento on perjantaina aamulla.

– Tulee aika tiukka setti. Otan painehousut mukaan ja lennon jälkeen on koko päivä aikaa palautua hotellilla, Lehikoinen totesi.

Espoossa Lehikoinen juoksi ylivoimaiseen voittoon. Genevestä hän hakee vauhdikkaampaa vastusta.

– Aidoissa jokainen juoksee alun rytmillään, mutta loppusuoralla olisi hyvä, jos vierellä olisi joku kirittämässä. Toivottavasti sitä on tarjolla Genevessä, Lehikoinen jatkoi.

Oskari Mörö sijoittui miesten 400 metrin aidoissa toiseksi kauden kotimaisella kärkiajalla 50,78. Tulos oli hyvä Paavo Nurmen kisojen selkäkrampin jäljiltä.

– Puudutus, kortisonia, sähkö, akupunktioneuloja, teipit ja radalle, Mörö kertoi, miten hänet saatiin nopeasti juoksukuntoon.

– Kaikki tämä jätti jähmeyttä, mikä tuntui juoksun loppusuoralla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja