Viivi Avellán paljastaa: Playboy kosiskeli alastonkuviin – palkkiona viisinumeroinen summa

Mediapersoona Viivi Avellánia on kosiskeltu alastonkuviin. 

Päätoimittaja, juontaja Viivi Avellán paljasti tänään Twitterissä, että maailman tunnetuin miestenlehti Playboy on pyytänyt häntä poseeraamaan sivuillaan.

Asia kävi ilmi, kun hän ylisti Twitterissä toimittajakollega Rakel Liekkiä, joka on aiemmin tehnyt uraa aikuisviihteen parissa.

– Respect, Rakel Liekki! Naurattaa, kun itse kaksikymppisenä uutistoimittajana kieltäydyin Playboyn kuvauksista, Avellán kirjoittaa Twitterissä. 

Avellánia kuviin kosiskeli ilmeisesti sama kuvaaja, joka oli aiemmin kuvannut Susanna Penttilää

– Vuosi taisi olla 2004. He olisivat halunneet muitakin suomalaisia mukaan, muistaakseni kahta muutakin henkilöä kysyttiin lisäkseni, Avellán muistelee MTV.fin haastattelussa nauraen.

Huomenna 39 vuotta täyttävä Avellán kertoo, ettei hän edes harkinnut menevänsä kuviin. Häntä kuitenkin kiinnosti niin kuvien laatu kuin niistä saatava palkkio. 

– Uteliaisuuttani kysyin ensinnäkin, että miksi ihmeessä minut halutaan kuviin. Sitten kysyin, että jos vartalossani olisi jokin kohta, jota en haluasi paljastaa, niin saisiko sen piiloon. Vastaus oli, että pitäisi olla täysin alasti, Avellán kertoo. 

– Palkkiosta sanottiin sen verran, että se olisi ollut viisinumeroinen summa. Nyt vanhempana, kun kroppa ei ole ihan samanlainen lapsien jälkeen, ne kuvat olisivat varmasti ihana muisto itselle, mutta en kyllä haluaisi kenenkään muun niitä näkevän, Avellán nauraa. 

Nykyään Fore-golflehden päätoimittajana työskentelevä Avellán on päässyt käymään legendaarisen Playboy-kartanon tiluksilla. Hän juhli siellä Halloweenia vuonna 2008. 

– Ne olivat aika vaisut juhlat, odotimme paljon isompia bileitä. Juhlat järjestettiin siinä pihalla vaan, itse kartanoon ei päässyt sisälle. Se olivat jotenkin vähän naiivit, lapselliset juhlat, Avellán muistelee. 

Juhlissa oli paikalla myös itse kartanon asukki, Hugh Hefner

– Hän hengasi juhlissa silkkisessä pyjamassa ja aamutakissa. Oli melkoinen näky!

Playboy ei ole ainoa miestenlehti, joka on iskenyt silmänsä Avellániin tämän uran varrella. Myös FHM-niminen julkaisu pyysi Avellánia Euroopan kuumimpien uutistoimittajien listaukseen, mutta Avellán kieltäytyi jälleen kunniasta. 

Hän kuitenkin kehuu kollegaansa Liekkiä tämän urasta ja sen kehityksestä vuolain sanoin. 

– Raakel on aivan mieletön toimittaja, loistavasti brändännyt itsensä ja luonut uran menneestä huolimatta, Avellán toteaa lämpimästi.

Lue myös:

    Uusimmat