Mainos

Viitonen

Vapaus, elämän nautinnot, seikkailunhalu

Viitosihmisen persoonallisuuden tärkein sana on vapaus. Rakastat matkustamista, seikkailuja, vaihtelua ja uusien ihmisten tapaamista. Olet utelias ja haluat päästä kokemaan kaiken. Sinulla on aina monta rautaa tulessa ja rakastat vaihtelua, uusia asioita ja uusia näköaloja. Saat helposti uusia ystäviä, olet yleensä positiivinen ja valloittava persoona, joka miellyttää erilaisia ihmisiä elämän eri osa-alueilta. Sinulla on sana hallussasi ja pystyt innostamaan muut mukaasi.

Sovellut erityisen hyvin myyntityöhön, viihdealalle, sijoitusmaailmaan, tiedettä harjoittamaan, mitä tahansa, mikä pitää sisällään matkustamista ja kielellistä lahjakkuutta. Viitosihminen on usein kuin kotonaan yleisön edessä ja erinomainen seremoniamestari.

Olet sensuelli ja nautit elämästä. Sitoutuminen ei ole sinulle helppoa, mutta jos sen kerran teet, pystyt olemaan hyvin uskollinen kumppanillesi. Et pidä kurinpidosta, eikä järjestyksen pito todellakaan kuulu vahvimpiin puoliisi. Olet myös hyvin impulsiivinen, ja sanot ja teet usein asioita, joita kadut jälkikäteen.

Vapauden kaipuu ja seikkailunhalu saattavat viedä viitosihmisen myös vaikeuksiin. Alkoholi- ja huumeongelmat, myös liiallinen syöminen, yliaktiivinen seksuaalivietti ja kaikki muut addiktiot ovat suurena riskinä.

Olet monipuolisesti lahjakas, mutta menestyäksesi tarvitset kurinalaisuutta ja tavoitteeseen keskittymistä. Jos et vaadi itseltäsi riittävästi, taaksesi jää vain katkeamaton nauha keskenjääneitä hyviä ideoita. Toisaalta, jos todella paneudut haaveesi toteuttamiseen, vain taivas on sinulle kattona.

Olet ehkä ollut perheen musta lammas jo pienestä pitäen. Älä silti syöksy johonkin uraputkeen vain osoittaaksesi kelvollisuutesi. Monet viitosihmiset puhkeavat kukkaan vasta vanhempina, sinun on saatava kokeilla eri mahdollisuuksia ennen kuin voit todella omistautua haaveittesi toteuttamiseen.

Haasteenasi onkin oppia ymmärtämään vapauden todellinen merkitys. Elämässäsi tapahtuu jatkuvasti muutoksia, ja se vaatii sinulta muuntautumiskykyä ja rohkeutta. Pidä hyvää huolta fyysisestä kunnostasi, sen kautta saat lisää itseluottamusta.

Rakastat vapautta, siksi yrittäjyys kiehtoo sinua. Haasteenasi onkin keskittyä yhdelle alalle ja kehittää taitojasi siinä niin, että pystyt hankkimaan elannon itsellesi. Kunhan itse löydät oman paikkasi, saat omalla innostuksellasi toiset kyllä mukaasi ja huomaat, että ystäväsi ja työtoverisi tukevat sinua matkallasi menestykseen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.