Viisulegenda Marion Rung seuraa Euroviisuja ilolla: "Olen niin ylpeä, että Käärijä on meidän edustajamme"

Marion Rung muistelee viisujaan 11:32
Katso video! Viisukonkari Marion Rung kannustaa Käärijää viisuvoittoon!

Marion Rung on edustanut Suomea kaksi kertaa Euroviisuissa.

Viisulegenda ja laulajakonkari Marion Rung vieraili MTV:n Huomenta Suomessa muistelemassa omia viisuvuosiaan. Ikinuori Rung kertoi, kuinka kansainvälinen ura olisi ollut hänelle mahdollinen, mutta hän päätti pysytellä kotimaassa.

Rung edusti Suomea Euroviisuissa vuonna 1962 kappaleella Tipi-tii, jolla sijoittui seitsemänneksi ja vuonna 1973 kappaleella Tom tom tom yltäen upeasti kuudennelle sijalle. Rung muistelee omia viisuaikojaan lämmöllä, mutta kertoo kilpailun muuttuneen paljon vuosien varrella.

– Viisuihin pitää mennä voittajana. Ei sinne voi mennä anteeksi pyydellen, Marion nauraa.

Rung tunnustaa fanittavansa Suomen tämän vuoden edustaja Käärijää ja on seurannut hänen viisutaivaltaan ilolla. Laulaja kertoo, että ensimmäisen kerran kun hän kuuli Käärijän Cha Cha Cha -kappaleen, niin hän oli yllättynyt.

– Pikkuhiljaa tajusin, että tämähän on hyvä tyyppi. Numero on niin hyvä ja hän on aivan upea ihminen. Suloisen ja kiltin tuntuinen. Sieltä tulee ulos todella sympaattinen nuori mies, hän kehuu Käärijää.

Rung on iloinen, että Käärijä on ollut kansainvälisesti paljon esillä ja nimenomaan positiivisessa mielessä. Hän toivottaa paljon onnea Käärijälle tämäniltaiseen koitokseen.

– Minä olen niin ylpeä, että Käärijä on meidän edustajamme, Rung miltei liikuttuu.



Lue myös:

    Uusimmat