Viisi vinkkiä: Näin nautit seksistä enemmän

Self.com listasi asioita, joilla on myönteinen vaikutus seksielämääsi. Lue vinkit ja nauti jopa entistä enemmän!

Mitä nainen todella tarvitsee tyydyttävään seksiin? Ainakin hyvä itsetunto ja hetkessä eläminen on tärkeää! Tutustu Self.comin asiantuntijoiden monipuolisiin neuvoihin ja pidä ansaitusti hauskaa lakanoiden välissä.

1. Tyydytä itsesi – makuuhuoneen ulkopuolella

"Olen stressaantunut" on nykyajan korvike lauseelle "Ei tänään kulta, päätäni särkee". On tärkeää, että pidät itsestäsi huolta. Ota kylpy tai mene kylpylään, nauti mukavasta pitkästä hieronnasta – tee se, mikä ikinä piristääkään sinua fyysisesti ja henkisesti. Kun kehosi ja mielesi ovat tasapainossa, seksikin on mahtavaa.

2. Unohda mieltä painavat asiat

Kun rakastelet, yritä olla ajattelematta, mitä menneisyydessä on tapahtunut.

– Kuvaan intiimejä makuuhuonekohtauksia ja kaksi toisilleen tuntematonta näyttelijää on aina seksikkäämpää katsottavaa kuin tosielämän parit, sillä he eivät tuo kaikkia ongelmiaan mukanaan sänkyyn. He pystyvät keskittymään hetkeen ja se on kiihottavampaa, kertoo valokuvaaja Robert Whitman.

3. Yksinkertaisesti: Tee se!

Kiihottuneisuuden ei aina tarvitse olla edellytys seksille. Vaikket ensin olisi sillä tuulella, saatat pian intoutua nauttimaan seksistä kumppanisi kanssa. Jos haluat odottaa esimerkiksi kunnes puolisosi on kerännyt likaiset vaatteet pyykkikoriin tai jokin muu askare suoritettu, saatat joutua odottamaan ikuisesti. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että sinun tulisi harrastaa seksiä jonkun kanssa, jota inhoat tai joka ei tyydytä sinua seksuaalisesti. Joskus voi kuitenkin lämmitä puolison aloitteelle, vaikkei olosi ensin kovin halukas olisikaan.

4. Vartalosi on seksikäs, vaikkei se olisikaan täydellinen

Suurin osa naisista kuvittelee, että heidän on pudotettava painoaan, vaikka suurin osa miehistä pitää naisista, joilla on kurveja.

– Jotkut asiakkaistani kuvittelevat häpyhuultensa olevan liian suuret, vaikka ne ovat normaalimittaiset. Toiset valittavat rintojensa muuttuneen etenkin synnytettyään ja itsetuntonsa siitä syystä laskeneen. Naiset eivät tunnu tietävän, miltä toisten naisten vartalot näyttävät, sillä vartalot, joita näemme lehdissä ja elokuvissa harvoin vastaavat todellisuutta, gynekologi Lisa Masterson kertoo.

Ellei sinulla ole luonteva suhtautuminen omaan vartaloosi, tartu ongelmaan. Kysy lääkäriltäsi oletko normaalia ylipainoisempi – hän voi kertoa sinulle, miltä tavallinen ihminen näyttää ilman vaatteita. Jos olet ylipainoinen, voit miettiä vaihtoehtoja painonpudotukseen ravintofysiologin kanssa. Älä ole onneton, mutta ota vastuu omasta onnellisuudestasi. Kaikessa on kyse itsetunnon parantamisesta. Ilman sitä on mahdotonta kokea ja selvittää, mikä todella kiihottaa sinua.

5. Shoppaile, kunnes olet kiihottunut

– Minulla oli asiakas, joka kertoi pitävänsä shoppailusta ennen seksiä. Minusta se kuulosti ihan järkevältä. Naisille mielentilalla on suuri vaikutus seksiin. Ostamalla jotain turhanpäiväistä, kuten kengät tai laukun, nainen tuntee itsensä seksikkääksi ja vaikutusvaltaiseksi. Se saa hänet avoimeen ja vastaanottavaiseen mielentilaan, kertoo muun muassa Jennifer Lopezin, Penelope Cruzin ja Ben Affleckin personal trainer Gunnar Peterson.


MTV3/Helmi

Lähde: Self.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja