Viisi vinkkiä kuumaan kesäseksiin

Kesä on seksin kuuminta ja nautinnollisinta aikaa. Ryhdy tuumasta toimeen Helmen viisi kuumaa seksivinkkiä takataskussasi!

Kesä, helteet, kuistin keinu, lehtevät pusikot, tuoreet mansikat, hiekkainen iho – ja vuoden parasta seksiä. Asiantuntijoiden mukaan kesä on seksin kuuminta ja nautinnollisinta aikaa. Kuumuus rentouttaa lihaksia, parantaa tuntoaistia ja rauhoittaa sinua saaden esille raukean ja aistillisen puolesi. Tutustu Helmen viiteen vinkkiin, jotka parantavat entisestään kesäseksikokemuksiasi!

Miss Märkä T-paita

Sytytä kumppanisi tunteet pukeutumalla sään mukaan – paljastaviin vaatteisiin. Jos haluat kokeilla jotain kohtalokkaampaa, pukeudu valkoiseen t-paitaan tai toppiin ja kastaudu. Sinun ei tarvitse kertoa kullallesi, että temppu oli tahallinen, vaan voit selittää joutuneesi puutarhaletkun tai sadettimen uhriksi.

Valkoinen märkä yläosa paljastaa muotosi ja limautuu ihoosi houkuttelevasti. Samalla, kun miehesi hullaantuu sinua katsellessaan, pysyt itse viileänä – kiitos märän t-paidan.

Muista, että miehet reagoivat voimakkaasti näkemäänsä! Jotain on kuitenkin hyvä jättää aina arvailuiden varaan.

Kosteaa hurmiota

Älä käytä ilmastointia, koska hikoilun vapauttamat feromonit houkuttelevat miehiä. Feromonit vaikuttavat aivoissa alueella, joka kontrolloi seksuaalisia himoja ja halua. Anna itsellesi lupa hikoilla, sillä hikoilu korostaa myös sinun ominaishajuasi.

Voit käyttää kosteata vartaloasi avuksi miestä kiihottaessasi tai esileikissä. Rinnat ovat hyvä apuväline esimerkiksi eroottiseen hierontaan!

Hidasta

Kuuma hidastaa sinua, joten ota siitä kaikki irti. Anna kaikelle tarpeeksi aikaa. Jos miehesi ei innostu vitkuttelusta, esitä hänelle kuuma haaste: kumpi teistä pystyy pidättäytymään kauemmin. Vaikeuttaaksesi miehesi suoritusta kiusaa häntä suudelmilla niskaan ja ylävartalolle, lupailevilla kosketuksilla ja hiusten ja huulien hipaisuilla.

Kun annat itsellesi aikaa, orgasmikin tuntuu voimakkaammalta.

Vaihda alustaa

Jos sänky tuntuu liian tukalalta, vaihtakaa paikkaa lattialle. Jos lattiakaan ei tunnu paremmalta, suuntaa paikalle tuuletin viilentämään tunteita. Viileä tuuli hikisellä vartalolla saa aikaan uusia tuntemuksia, joiden avulla leikkinne laukkaa uusiin ulottuvuuksiin.

Älä hätäile

Kun olette saavuttaneet nautintonne huipun, jää paikoillesi. Älä hyökkää jääkylmään suihkuun. Anna vartalosi pysyä lämpimänä ja itsesi laskeutua kliimaksista, jotta voisit nauttia tunteestasi pidempään.

Makaa kumppanisi vierellä, sulje silmäsi ja nauti kesäseksin jälkitunnelmista. Vai jaksatko jo ryhtyä uusiin toimiin?


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja