Kuusi miespuolista ystävää, jotka sinkkunainen tarvitsee

Etenkin pitkän parisuhteen päättyessä takaisin jaloilleen pääseminen ei aina ole helppoa. Ystävät ovat usein paras lääke sydänsuruihin.

Hyvä poikaystävä tai aviomies hoitaa usein monta roolia ollessaan sekä miehesi, ystäväsi että Puuha-Petesi, joka hoitaa kodin pienet askareet puolestasi. Kun elät yksin, luultavasti tarvitset edelleen ystävää ja ehkä Puuha-Peteäkin, ellet opettele vaihtamaan renkaita ja tekemään kodin remonttihommia itse. Glamour.com listasi erilaisia miespuolisia ystäviä, jotka ovat sinkkunaiselle kullanarvoisia.

1. Rehellinen mies

Rehellinen mies kertoo aidon mielipiteensä, eikä keksi valkoisia valheita pitääkseen sinut tyytyväisenä. Joskus omat ideamme ovat niin hölmöjä, että tarvitsemme jonkun kertomaan sen.

Jos kerrot rehelliselle miehelle, että käytät aina välillä muotoilevia alusvaatteita treffeillä, hän ei häpeile ensin nauraa tavallesi, ja sitten tyrmätä sitä suorapuheisesti. Hän kertoo naama peruslukemilla, että muotoilevat alusvaatteet ovat huijausta. Vaikka jenkkakahvojen ja pienten vatsamakkaroiden ei pitäisi häiritä normaalia miestä, moni kokee litistävät ja kohottavat alusvaatteet huijaukseksi.

Totuus paljastuu kuitenkin viimeistään siinä vaiheessa, jos tuttavuus etenee siihen asti, että riisut muotoilevat alusvaatteesi treffikumppanisi nähden.

2. Flirttaileva mies

On itsetuntoa hivelevää, kun joku avaa ovet ja kehuu kuinka hyvältä näytät. Tiedätte molemmat, ettei teillä ole näkyvissä yhteistä tulevaisuutta – ja hyvä niin. Voitte molemminpuolisesta flirttailusta huolimatta pysyä läheisinä ystävinä, sillä ette oikeasti tunne vetoa toisiinne. Kun muistatte, että ystävyyteen kuuluu myös kunnioitus, flirttailu pysyy hyvän maun rajoissa.

3. Pintaliitäjä

Hän tuntee koko kaupungin – ja koko kaupunki tuntee hänet.  Pintaliitäjän kanssa pääset baareihin jonon ohi. Hän tietää aina viikonlopun kiinnostavimmat tapahtumat, vie sinut sinne ja tutustuttaa sinut ystäviinsä, joilla on myös korkea profiili kaupungin sykkeessä.

4. Suojelija

Kaikki naiset tarvitsevat miehen, joka katsoo heidän peräänsä. Jos juhlissa yön pikkutunneilla vieras mies alkaa häiritsevän tuttavalliseksi, suojelija on hetkessä paikalla häätämässä ei-toivotun vieraan pois luotasi.

Kun ihanaksi luulemasi mies paljastuu usean naisen kanssa deittailevaksi huijariksi, suojelija kysyy ensimmäiseksi tarvitseeko sikailijan ovella käydä tekemässä selväksi miten naisia kuuluu kohdella.

5. Kuuntelija

Tämä mies jaksaa kuunnella kaikkien huoltesi ja murheidesi lisäksi myös ne iloiset uutiset elämästäsi ja nolotkin paljastukset. Ystävyytenne on reilu ja tasapuolinen, joten hänkin avautuu omista asioistaan sinulle. Luottamus välillänne pelaa loistavasti, ettekä vahingossakaan lipsauta kahden kesken juteltuja asioita muille.

6. Puuha-Pete

Jos et edelleenkään aio opetella itse asentamaan kattolamppua, korjaamaan polkupyörän hajonneita vaihteita tai käyttämään iskuporakonetta, tarvitset ehdottomasti Puuha-Peten. Hän on kätevä käsistään ja osaa tehdä melkein mitä tahansa, mikä on perinteisesti mielletty miesten työksi.

Puuha-Petelle voi myös aina soittaa, koska hän auttaa mielellään. Ihan kaikkea ei kuitenkaan hänenkään niskaan kannata kaataa, vaan esimerkiksi suihkun tukkeutuneen lattiakaivon tyhjentäminen ja muut yksinkertaiset kodin työt kannattaa viimeistään pitkän suhteen päättyessä opetella tekemään itse.

 

Lähde: Glamour.com

Lue myös:

    Uusimmat