Viime hetken vinkit pikkujouluihin: Näin teet asustasi täydellisen

Pikkujoulukausi on täydessä vauhdissa ja jokainen haluaa näyttää tietysti kipakoiden pakkasiltojen riennoissa häikäisevän kauniilta. Poimimalla omaan tyyliisi sopivat vinkit osaksi pikkujouluasua voit näyttää juhlissa entistä tyrmäävämmältä!

AVA kokosi yhteen vinkit syyskauden upeimmista elementeistä, joita hyödyntämällä pikkujouluasusta voi luoda samaan aikaan sekä omaa tyyliä mukailevan että erityisen.

Kokeile rohkeasti kimalteita ja kiilteitä

Mikäs olisikaan sen sopivampi aika kokeilla sitä houkuttelevaa niittimekkoa tai uskaltautua viimein näyttäytyä siinä kaupan kimmeltävimmässä paljettimekossa, kuin pikkujoulut? Kun illat ovat pimeimmillään ja joulunodotusta juhlitaan tutussa porukassa ja pilke silmäkulmassa, on mitä parhain hetki kokeilla ensimmäistäkin kertaa rohkeita materiaaleja. Tarjolla on pikkujoulujen kynnyksellä valtavasti valinnanvaraa erityisen näyttävien materiaalien kohdalla.

Älä pelkää kuoseja

Erilaiset näyttävät kuosilliset materiaalit ovat oikea valinta, jos mielii kääntää katseet pikkujoulujen aikaan itseensä. Erilaiset näyttävät eläinkuosit tai voimakkaita kontrasteja kätkevät kuosit ovat tällä hetkellä erityisen trendikkäitä ja toimivat oivina katseenkääntäjinä pikkujouluriennoissa.

Lyhyen helman ei tarvitse olla mauton

Lyhytkin mekko sopii myös pikkujouluihin, kun yllä on pitkä takki ja paksut sukkahousut tai legginsit. Kun iltaan ei kuulu ulkona värjöttelyä tai pitkiä kävelymatkoja, voi juhliin valita talvellakin lyhyen hameen. On myös hyvä muistaa, ettei lyhyen helman tarvitse tarkoittaa mautonta asukokonaisuutta. Kun asu on muuten tyylikäs ja hame pukee kantajaansa, voi lyhytkin hame luoda sähäkän ja tyylikkään asukokonaisuuden.

Älä arkaile asusteiden kanssa

Pikkujoulukausi on asusteiden kulta-aikaa. Muhkean talvitakin ja muiden lämmikkeiden syövereistä trendikkäimpien pikkujoulujuhlijoiden yltä löytyy näyttäviä asusteita, jotka keräävät katseet. Asusteiden kanssa ei ole mitään syytä arkailla etenkään pikkujoulujen aikaan, sillä juhlan luonne on leikkisä. Tutustu pakkasiltojen juhlien kunniaksi korurasioihisi ja tee löytöjä!

Lue myös:

AVA

Kuvat: Mikko Jylhä / Seppälä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja