Mainos

Viime hetkellä takaisin kuoleman porteilta – uuden sydämen saanut vauva nousi somehitiksi

Seitsemän kuukauden ikäinen Lincoln Seay syntyi vakavasti sydänsairaana. Uskomaton tie takaisin terveeksi nousi somehitiksi.

Alaskassa asuva seitsemänkuukautinen Lincoln Seay on noussut varsinaiseksi someilmiöksi nuoresta iästään huolimatta.

Seayn on kamppaillut syntymästään lähtien harvinaisesta sydänsairaudesta. Pienen pojan sydän oli nimittäin hänen syntyessään väärällä puolella kehoa aiheuttaen vakavia terveysongelmia, kertoo Seattle Times.

Uutta sydäntä odottaneen poikavauvan tila huononi päivä päivältä, kunnes helmikuussa oli selvää, ettei sinertäväksi muuttunut poika selviä ilman uutta sydäntä. Uuden sydämen löytämisessä kuitenkin kesti 89 päivää.

Dramaattinen tarina huipentui viimeisiin päiviin, kun kuin ihmeen kaupalla vauvalle löytyi uusi sydän nimettömältä luovuttajalta.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Juuri ennen leikkausta pojan sydän kuitenkin pysähtyi ja kirurgit joutuivat avaamaan pojan pikavauhtia ja kytkemään hänet sydämen ohitusleikkauksessa käytettävään laitteeseen. Operaatio kestää normaalisti pari tuntia – nyt he tekivät koko toimenpiteen 12 minuutissa.

Vauvan dramaattinen tarina on  jaettu videomuodossa sosiaalisessa mediassa, jossa se on noussut varsinaiseksi somehitiksi. Videota on katseltu peräti 185 000 kertaa ja se on kerännyt Facebookissa keskiviikkoaamuun mennessä jo lähes 12 000 tykkäystä. 

Lincoln-vauvan tarinalla on onneksi onnellinen loppu. Vauva nimittäin selvisi dramaattisesta leikkauksesta ja toipuu parhaillaan kovaa vauhtia vanhempiensa ja vanhempien sisarustensa iloksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.