Viikon uutiskuvat: Fanit kunnioittivat Batman-legendan muistoa supersankarille sopivaan tyyliin

MTV Uutiset julkaisee viikoittain kuvagallerian, johon on koottu viikon näyttävimpiä, puhuttavimpia tai hauskimpia uutiskuvia.

Päättyneen viikon aikana menehtyneen Batman-legendan Adam Westin fanit kokoontuivat kunnioittamaan Westin muistoa alkuperäiselle Batmanille sopivaan tyyliin. Los Angelesin kaupungintalon seinälle heijastettiin valtava Batman-signaali. Adam West kuoli 9. kesäkuuta 2017.

– Isämme näki aina itsensä puhtaana ritarina, ja yritti saada aikaan positiivisia muutoksia fanien elämässä. Hän oli, ja tulee aina olemaan, sankarimme, Westin perhe kirjoitti tiedotteessaan.

Viikon aikana on saatu seurata myös varsin harvinaislaatuista poliittista jännitysnäytelmää Suomen historiassa. Perussuomalaiset vaihtoi viime viikonlopun puoluekokouksessaan johtonsa ja sen jälkipyykkiä on pesty koko viikko. Perussuomalaisten eduskuntaryhmä muun muassa hajosi kahtia.

Vihreät puolestaan valitsi uudeksi puheenjohtajakseen 33-vuotiaan Touko Aallon. Puoluekokouksessa Kaikki meni nappiin paitsi ääntenlaskenta, jota saatiin odottaa harvinaisen kauan. Syynä viivästymiseen oli se, että laatikollinen vihreiden antamia ääniä oli jäänyt Helsinkiin. Laatikko jouduttiin kuljettamaan Helsingistä Tampereelle ääntenlaskemista varten.

Urheilun saralla NHL:n mestaruuden voittanut Pittsburgh Penguins juhli viikolla vauhdikkaasti mestaruutta kotikaupungissaan Pittsburghissa. Mestaruutta pääsi juhlistamaan myös suomalaispuolustaja Olli Määttä. Vasta 22-vuotias Määttä voitti jo uransa toisen Stanley Cupin. Vähintään kahteen mestaruuteen maailman kovimmassa liigassa ovat aiemmin kyenneet vain Jari Kurri ja Esa Tikkanen sekä Reijo Ruotsalainen.

Lue myös:

    Uusimmat