Viikon kuumat miehet: Hulvattomat Putous-komistukset

Putous-ohjelman uusi kausi on tuonut tullessaan ihastuttavia komistuksia suomalaisten tietoisuuteen.

Näyttelijät Ville Tiihonen, Kari Ketonen, Antti Holma, Joonas Nordman ja Heikki Paasonen hurmasivat tiensä suomalaisten sydämiin.

Ville Tiihonen

Ville Tiihonen, 40, on tähdittänyt useita sarjoja, mutta viimeistään Putouksen myötä hurmuri on tullut jokaisen suomalaisen tietoisuuteen ja hyvä niin. Mies on nimittäin todella häikäisevä komistus ja mikä parasta vielä huumorintajuinen sellainen.

Kari Ketonen

Ketonen ja Myllyrinne -sketsisarjasta Ketosena tutuksi tullut Kari Ketonen, 43, häikäisee treenatulla kropallaan. Lihaksikkaan olemuksen lisäksi mies on saanut naiset nauramaan jo useiden vuosien ajan. Kukapa ei olisi mielissään sellaisesta kokonaisuudesta?

Joonas Nordman

Useita sarjoja tähdittänyt ja käsikirjoittanut Joonas Nordman on löytänyt tiensä lukuisten naisten sydämiin herttaisen hymynsä ja viiltävän huumorinsa avulla. Tämä mies ei takuulla tekisi pahaa kärpäsellekään.

Antti Holma

Näyttelijä-kirjailija Antti Holma, 31, on valloittanut rytinällä suomalaisten sydämet Putous-ohjelman myötä. Nokkela huumorintaju ja hurmaavat lihakset eivät ole tätä asiaa haitanneet.

Heikki Paasonen

Putous-sarjassa näyttelijän taitojaankin esittänyt juontaja Heikki Paasonen on ihanan sympaattinen ja hauska mies. Lue myös: Viikon kuuma mies: Hauska Heikki Paasonen

Katso kuvagalleria Putous-komistuksista:

Kuvagalleria 8 kuvaa - katso

Putous-miehet

Lue myös:

    Uusimmat