Viikon kuuma mies: Moottoripyöräilyyn hurahtanut hurmuri Ryan Reynolds

Sen lisäksi, että Helmi esittelee Hollywoodin upeimpia kaunottaria, saavat lukijat nauttia myös mieskomeudesta. Tämän viikon kuumana miehenä komeilee kanadalaisnäyttelijä Ryan Reynolds.

Tällä viikolla silmien on lupa levätä komean Ryan Reynoldsin kuvissa. Mukava asento ja lepohetki näyttelijäkomistuksen seurassa antaa virtaa viikonlopun tulevia koitoksia varten.

Kanadalainen 35-vuotias Ryan Reynolds tuli alunperin tutuksi roolistaan sarjassa Kaksi kaveria ja tyttö. Sittemmin ulkonäöllään naiset suut auki peräänsä katselemaan eittämättä jättävää Reynoldsia on ihasteltu muun muassa elokuvissa Blade: Trinity, The Amityville Horror sekä Smokin' Aces.

Menestyneen Hollywood-näyttelijän voisi sanoa rakentaneen menestystarinaa myös naisrintamalla, Reynolds viihtyi nimittäin vuosia ihaillun naistähden, Scarlett Johanssonin rinnalla. Sittemmin avioliitonkin solminut pariskunta ilmoitti kuitenkin erostaan alkuvuodesta 2010. Huhujen mukaan Johansson katuu nykyään pariskunnan eropäätöstä.

Hurmaava Ryan Reynolds kerää naisten huomiota muutenkin kuin vain ruskeiden nappisilmiensä ansiosta. Intohimoinen moottoripyöräilyn harrastaja hurmaa ulkomuodollaan myös tien varressa.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja