Vihkiminen oli sokki – Ensitreffit-morsian romahtaa kyyneliin: ”Tämä ei tunnu oikealta”

Aliisa ja Esa sanovat toisilleen tahdon rakkaudentäyteisessä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, mutta vihkitilaisuuden jälkeen tapahtuu odottamaton käänne.

Ensitreffit alttarilla on ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja tapaavat tulevan puolisonsa ensi kertaa vasta alttarilla. Parit eivät tunne toisiaan entuudestaan, mutta aloittavat alttarilta yhteisen tulevaisuuden rakentamisen.

Tiistaina 12. syyskuuta esitettävässä jaksossa nähdään parien vihkitilaisuudet ja ensimmäiset hetket aviopareina. Aliisan ja Esan hääjuhlassa nähtiin todellista tunnemyrskyä, kun morsian puhkesi kyyneliin pian vihkimisen jälkeen.

– Säikähdin omia fiiliksiä. Teki mieli heittää kimppu menemään ja sormus mereen, ja lähteä äkkiä pois täältä. Kuin tämä olisi ollut vain uni ja nyt heräsin, Aliisa tilittää hääseremonian jälkeen.

– Tuli sellainen olo, että voi ei, mitä olen mennyt tekemään. Että tämä ei tunnu oikealta, morsian sanoo kyyneleet silmissään.

Lopulta Aliisa päätyy avautumaan tilanteesta myös tuoreelle aviomiehelleen. Dramaattiset häät näet kokonaisuudessaan Ensitreffit alttarilla -ohjelman seuraavassa jaksossa.

​​​​​​​

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Lue myös:

    Uusimmat