Vihjasiko Thierry Neuville valtavasta kuljettajauutisesta? Rallitähdeltä hämmästyttävää puhetta

MM-rallissa käynnissä tuolileikki – minne tähtikuskit suuntaavat? Asiantuntijat analysoivat 6:16
MM-rallissa käynnissä tuolileikki – minne tähtikuskit suuntaavat? Asiantuntijat analysoivat.

Hyundai-kuljettaja Thierry Neuville antoi Chilen MM-rallin yhteydessä harvinaisen avoimia kommentteja Ott Tänakin mahdollisesta paluusta talliin kaudeksi 2024. 

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Belgialaiskuljettaja on tällä hetkellä ainoa huippunimi, jolla on jo sopimus kaudesta 2024. Hänen rinnalleen Hyundaille on tarjottu useita nimiä – jo nyt siellä ajavia Esapekka Lappia, Dani Sordoa ja Teemu Sunista etunenässä. 

Mutta myös Tänakin nimeä on väläytelty. Virolaistähti siirtyi täksi kaudeksi M-Sportille ajettuaan Hyundailla kolme vuotta. Tuolloin Tänakin ja Neuvillen välillä kipinöi ajoittain, mutta M-Sportilla Tänak on puolestaan osoittanut turhautumistaan teknisiin ongelmiin. 

Belgian ranskankielinen yleisradioyhtiö RTBF tiedusteli Neuvillelta Tänakin mahdollisesta paluusta Hyundaille. Vastaus oli hämmästyttävän avoin. 

– Meidän pitää vahvistaa tiimiämme. Hän tulisi takaisin mukanaan tietoa yhdestä kilpailija-autosta, mistä olisi ainoastaan apua, Neuville aloitti. 

– Olen aina sanonut, että he (Tänak ja kartanlukija Martin Järveoja) olivat kovin parivaljakko, vaikein voitettava. He olivat mittatikku minulle. Se antoi minulle aika ajoin mahdollisuuden ylittää itseni. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Neuville tunnustaa, "ettei hänen ja Tänakin yhteispeli ollut aina helpoimmasta päästä". 

– Uskon, että nyt kun (tallipomo) Cyril Abiteboul on johdossa, hän suostuisi yhteispeliin ja olisi hyvä tallitoveri, belgialainen päätti. 

Neuville sijoittui Chilessä kakkoseksi kauden toisen voittonsa ottaneen Tänakin takana.

Rallin MM-sarjassa on nyt kolme viikon tauko. Onkin hyvin mahdollista, että tähtikuskeista kajahtaa sopimusuutisia ennen kuin kilpailut jatkuvat Keski-Euroopan MM-rallilla 26. lokakuuta. Se on kauden toiseksi viimeinen kisaviikonloppu.  

Ott Tänak palasi kisavoittajaksi – iso helpotus M-Sportille 1:04
Ott Tänak palasi kisavoittajaksi – iso helpotus M-Sportille.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat